Απόφαση για δημοσιοποίηση του πορίσματος στον Άρη

Απόφαση για δημοσιοποίηση του πορίσματος στον Άρη

Gazzetta team
Απόφαση για δημοσιοποίηση του πορίσματος στον Άρη

bet365

Η Γενική Συνέλευση του Άρη αποφάσισε την παραλαβή και την δημοσιοποίηση του οικονομικού ελέγχου που έγινε στην ΠΑΕ από την εταιρεία NEXIA.

Η απόφαση για παραλαβή από την εταιρία ήταν ομόφωνη από τη Γενική Συνέλευση, ωστόσο για τη δημοσιοποίηση υπήρξαν κάποιοι που ήταν αρνητικοί. Ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Στεφανίδης, τόνισε ότι επειδή η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη, πρέπει να ερωτηθεί κάποιος πιο ειδικός σχετικά με το αν το πόρισμα θα δει το φως της δημοσιότητας.

«Να το παραλάβουμε να αποφασίσουμε για τη δημοσιοποίησή του. Πρέπει να ρωτήσουμε πραγματογνώμονα. Διαβεβαιώνω ότι το πόρισμα δεν το έχει δει κανείς. Ο ορκωτός λογιστής μας ανέλυσε κάποια πράγματα που μας προβλημάτισαν. Θεωρήσαμε ότι η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη. Σε γενικές γραμμές είπε ότι υπάρχουν πολλά διαχειριστικά θέματα κι αν θέλουμε να το προχωρήσουμε να το στείλουμε στον οικονομικό εισαγγελέας για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ατασθαλίες.

Ήταν τεράστια η ευθύνη. Εγώ ζητώ να το πάρουμε το πόρισμα και να κοιτάξουμε απλά τη διαδικασία δημοσιοποίησης του. Η ΠΑΕ έχει ελεγχθεί τρεις φορές από το ΣΔΟΕ και δεν προέκυψε το παραμικρό. Οι διαρροές που προέκυψαν, ως συνήθως, εξυπηρετούσαν διάφορες καταστάσεις. Αυτό είναι το μόνιμο φαινόμενο στον Άρη. Γι' αυτό και αποφασίσαμε να έρθουμε εδώ και να το θέσουμε ενώπιον του κόσμου», τόνισε.

Από την πλευρά του, ο Σκόρδας δήλωσε: «Προτείνω να δημοσιευθεί σε όλους το πόρισμα. Έχω κάνει ήδη μηνυτήρια αναφορά για τις διαρροές του θέματος Ολαϊτάν. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν ειδικό. Πρέπει να λάβει τέλος η ομηρία των ανθρώπων του Άρη. Το πόρισμα πρέπει να δημοσιοποιηθεί για να μην υπάρχει σπέκουλα και λάσπη.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα