Αναστασίου: «Περίμενα πιο δύσκολο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό»

Αναστασίου: «Περίμενα πιο δύσκολο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό»

Gazzetta team
Αναστασίου: «Περίμενα πιο δύσκολο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό»

bet365

Έτοιμος να αντιμετωπίσει ένα πιο δύσκολο παιχνίδι ήταν ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος παραδέχτηκε πως δεν περίμενε τη νίκη με σκορ 4-0, αλλά με ένα πιο μικρό σκορ...

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί είχαμε πολλά νέα παιδιά και μετά την ήττα από τον Ατρόμητο είχαμε πολλές σκέψεις για το πώς θα παρουσιαστούμε. Είχαμε άλλωστε πολλές απουσίες. Κάναμε πολλές συζητήσεις με τα παιδιά. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το μας, το ελέγξαμε, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Καταφέραμε να σημειώσουμε γκολ ομαδικής δουλειάς στο πρώτο ημίχρονο. Ο Λεβαδειακός μας απείλησε από λάθη δικά μας και όχι από οργανωμένες επιθέσεις. Τονίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο ότι θα πρέπει να ξεκινήσουμε με το ίδιο πνεύμα και να πετύχουμε ένα ακόμα γκολ για να είμαστε πιο άνετοι.

Δεχθήκαμε μια κάρτα …χαζή, που θα μας στερήσει το Λαγό την Κυριακή. Δώσαμε την ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά και νομίζω ότι το τέταρτο γκολ δείχνει πως λειτουργεί αυτή η ομάδα. Θα μπορούσε ο Κλωναρίδης να τελειώσει μόνος του τη φάση, αλλά την έδωσε στον Δώνη για να το τελειώσει. Αυτό θέλουμε. Να δουλεύουμε συνολικά. Έχουμε ένα ακόμα ματς την Κυριακή, έχουμε κάποιες ελλείψεις. Δεν παίζουν οι Λαγος και Κουτρουμπης και θα δούμε πως θα παρουσιαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας: «Θα έλεγα ότι δεν τίθεται θέμα Λεωφόρου. Θέλουμε πάντα να παίζουμε το ίδιο καλά, εντός ή εκτός έδρας. Στην αρχή του πρωταθλήματος είχαμε καλά παιχνίδια στη Λεωφόρο. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε ισορροπία. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ας πούμε πληρώσαμε ένα κακό 8λεπτό. Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε πολύ δουλειά. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καταστάσεις όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πέτυχε τέσσερα γκολ χωρίς τον Μπεργκ: «Σίγουρα με την ταχύτητα του Κλωναρίδη και του Καρέλη περίμενα ότι θα βρίσκαμε αρκετούς κενούς χώρους. Σε κάθε ματς κάνουμε αρκετές φάσεις αλλά δεν τις τελειώνουμε. Δεν περίμενα αυτό το εύκολο 4-0, όμως πίστευα ότι θα φεύγαμε νικητές με ένα σκορ 3-1 ή 3-0».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα