Παντελής: «Δεν τους έκανα τα κέφια!»

Gazzetta team
Παντελής: «Δεν τους έκανα τα κέφια!»

bet365

Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου, Νίκος Παντελής, μίλησε για την απομάκρυνσή του από την ομάδα και άφησε αιχμές για ανθρώπους της ομάδας!

Ο Παντελής έκανε δηλώσεις στη SportDay, όπου άφησε ξεκάθαρες αιχμές για τον Νίκο Γκλεζάκο και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα.

«Kατ' αρχήν, να ευχαριστήσω τον Πανιώνιο για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ στην Σούπερ Λιγκ. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους παίκτες γιατί πραγματικά είναι ήρωες. Εύχομαι ολόψυχα να νικήσουμε την Βέροια και να ανέβει πιο ψηλά η ομάδα στην βαθμολογία», τόνισε αρχικά ο Παντελής.

Στη συνέχεια, μίλησε για την απομάκρυνσή του: «Μου ζητήθηκε να παραιτηθώ εγγράφως και αρνήθηκα. Ο λόγος είναι ότι δεν τους έκανα τα κέφια! Και αναφέρομαι στον κύριο Γκλεζάκο, ο οποίος είχε βάλει σκοπό της ζωής του να με διώξει πριν από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Δεν τους κάθισε το αποτέλεσμα και μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου μου είπαν γιατί έβγαλα δημόσια τα προβλήματα του Πανιωνίου. Όταν όλα είναι υπαρκτά και τα ξέρει όλος ο κόσμος. Ο Κ. Γκλεζάκος, ο οποίος έγινε ως εκ μεταγραφή Πανιώνιος, ηθελε να έχει λόγο στο πως θα παίξει η ομάδα!

Μάλιστα ήταν έκδηλη η απογοήτευση του όταν κερδίσαμε τον Ατρόμητο. Παρουσία των συνεργατών μου μας είπε ότι ήταν η χειρότερη νίκη! Έχω την συνείδηση μου ήσυχη. Για μένα αποτελεί χτύπημα κάτω από την μέση. Με περίμεναν στην γωνία. Όλα αυτά ενώ κανένας από την διοίκηση δεν ερχόταν μαζί μας εδώ και δύο μήνες στα ταξίδια. Μόνο εγώ, ο Αντώνης Μανίκας και το ποδοσφαιρικό τμήμα είχαμε μείνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα