Προτεραιότητα η Νιούελς για τον Σκόκο

Προτεραιότητα η Νιούελς για τον Σκόκο

Θάνος Σαρρής
Προτεραιότητα η Νιούελς για τον Σκόκο

bet365

Ο Νάτσο Σκόκο βραβεύτηκε από την πρώην ομάδα του και ξεκαθάρισε ότι η επιστροφή του σε αυτή αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες...

Το όνομα του Αργεντινού ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ίδιος δείχνει να έχει προτεραιότητα την επιστροφή στη χώρα του. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή, ο πρώην άσος της ΑΕΚ και νυν της Ιντερνασιονάλ επιθυμεί πρώτα από όλα την επιστροφή του στη Νιούελς, καθώς τα πράγματα στη Βραζιλία δεν του έχουν πάει όπως τα περίμενε. Μάλιστα, παρακολούθησε την αναμέτρηση με τη Λανούς και βραβεύτηκε, ενώ ο κόσμος τον αποθέωσε. Ο ίδιος ήταν πολύ συγκινημένος και είπε τα καλύτερα για την υποδοχή που του επεφύλασσαν.

«Δεν έχω διάρκεια στην Ιντερνασιονάλ και δεν ξέρω αν θα έχω. Γνωρίζω ότι για τη Νιούελς θα χρειαστούν πολλά λεφτά και ότι προσπαθούν να αφήσουν πίσω τα χρέη τους. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά. Οι «λεπροί» έχουν κάνει πολλές προσπάθειες τα τελευταία χρόνια για να «μαζέψουν» το χρέος τους και μια κίνηση για την απόκτηση του Σκόκο θα αποτελούσε υπέρβαση.

Όσον αφορά τις προθέσεις του, τόνισε: «Ξέρω ότι λένε διάφορα, αλλά προσπαθώ να απολαύσω τις διακοπές μου και δεν κλείνω σε κανέναν την πόρτα. Θέλω να επιστρέψω στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο και όπως πάντα η πρώτη μου επιλογή είναι η Νιούελς, αλλά αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο. Ψάχνω τη διάρκεια και αν αυτή έρθει με τη Νιούελς, θα είναι πολύ καλύτερα».

 

Τελευταία Νέα