Ραντεβού Μαρινάκη με Μίτσελ

Ραντεβού Μαρινάκη με Μίτσελ

Gazzetta team
Ραντεβού Μαρινάκη με Μίτσελ

bet365

Συνάντηση εφ' όλης της ύλης αναμένεται να έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Μίτσελ, μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ. Στο τραπέζι μεταγραφικά, απολογισμός και νέοι στόχοι.

Μπορεί ο Μίτσελ να τόνισε μετά τη χθεσινή κλήρωση των πρωταθλητών στο Τσάμπιονς Λιγκ πως δεν θέλει μεταγραφές, ωστόσο εντός των προσεχών ημερών είναι πολύ πιθανό να τα πει από κοντά με τον πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ κι εκεί θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο της ενίσχυσης σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Η συνάντηση των δύο ανδρών αναμένεται μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα είναι η πρώτη τους εφ' όλης της ύλης έπειτα από πολύ καιρό. Συγκεκριμένα ενδέχεται να αποφασιστεί η πολιτική που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική αγορά του Γενάρη, θα γίνει ο πρώτος απολογισμός της χρονιάς, ενώ θα τεθούν και οι νέοι στόχοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα