Oι επιλογές του Μόγιες για Γιουνάιτεντ!

Oι επιλογές του Μόγιες για Γιουνάιτεντ!

Oι επιλογές του Μόγιες για Γιουνάιτεντ!

bet365

Ο Μόγιες φουλάρει για μεταγραφές και τα ραντάρ της Μάντσεστερ σε... συναγερμό. «Διαβολική» λίστα με Ρόις, Ινιέστα, Μόντριτς.

Στο -10 από την κορυφή και η ανάγκη για μεταγραφές τεράστια... Ο Μόγιες πήρε το «οκ» για μεταγραφές και οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ περιμένουν με αγωνία τους παίκτες που θα βρεθούν στο Ολντ Τράφορντ. Τα παράπονα του καλοκαιριού πολλά, η Γιουνάιτεντ ήθελε τον Μπέιλ, αλλά έκανε πίσω μπροστά στα 100 εκατ. ευρώ της Ρεάλ, αλλά και στο επιβλητικό νέο συμβόλαιο στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Μόγιες αισιοδοξεί για το φετινό μέλλον της Γιουνάιτεντ και η μεταγραφική ενίσχυση αναμένεται να αλλάξει το αγωνιστικό της πρόσωπο. Η λίστα του μεγάλη με μεγάλα ονόματα, αλλά και παίκτες που κάνουν τη διαφορά στα πρωταθλήματά τους. Στην κορυφή της λίστας ο Ρόις της Ντόρτμουντ, περίπτωση πολύ δύσκολη, αλλά και συνδεδεμένη με αυτές των Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ. Ο Μόγιες βλέπει Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, αφού του αρέσουν οι Ινιέστα, Φάμπρεγας, Σονγκ, αλλά και Μόντριτς. Ονόματα τεράστια, αλλά με τάσεις φυγής από τις ομάδες τους.

Ο Ερερα της Μπιλμπάο παραμένει στόχος, αλλά τα 36 εκατ. είναι πολλά και πμόνο αν μειωθεί η ρήτρα θα μπει στη διαδικασία η Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του. Από κει και πέρα, Στρούτμαν, Γκουντογκάν έχουν μπει ήδηα στα ραντάρ της Γιουνάιτεντ, ενώ δεν έχει... ξεχαστεί ποτέ και ο Σνάιντερ!

Περιπτώσεις πιο... προσιτές για τον Γενάρη είναι του Καμπελά της Μονπελιέ, του Ριμπέιρο της Κρουζέιρο, του Κόκε της Ατλέτικο, του Καμπάιγ της Νιούκασλ, του Καρβάλιο της Σπόρτινγκ. Σάντρο (Πόρτο), Γκουλάμ (Σεντ Ετιέν) και Ζαπάτα (Μίλαν) αρέσουν στον τεχνικό της Μάντσεστερ, με το μπάτζετ για μεταγραφές να του δίνει την ευκαιρία για καλές κινήσεις.

Ποιοι θα φύγουν από το Ολντ Τράφορντ;
Οπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η αντίπαλος του Ολυμπιακού αναζητά τρόπο για να... ξεφορτωθεί παίκτες, με τον Αντερσον, αλλά και τον Ασλεϊ Γιανγκ να είναι στην κορυφή της λίστας. Μυστήριο αποτελεί η στάση του Φαν Πέρσι, ο οποίος δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Μόγιες. Ο Καγκάβα δεν έχει πείσει, ο Τσιτσαρίτο θέλει κάτι άλλο στην καριέρα του, ενώ υπάρχουν και οι... μεγάλοι Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά!

Χειμερινές μεταγραφές
Ο Καντονά αποκτήθηκε τον... Νοέμβρη, ενώ το πακέτο Βίντιτς - Εβρά ΤΟ 2006 άλλαξε την εικόνα της άμυνας. Κανείς δεν θα ξεχάσει την μεταγραφή του Αντι Κόουλ το 1995, ωστόσο υπήρξαν και οι... γκέλες! Τα 6.9 εκατ. λίρες το 2002 γιαν τον Φορλάν, ο Μανούτσο το 2008, ο Ντε Λαέ το 2009 και ο... απίθανος Κινέζος, Ντονγκ Φανγκζούο (3.5 εκατ. λίρες για... μία συμμετοχή).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα