Aλμερία - Εσπανιόλ 0-0

Θάνος Σαρρής
Aλμερία - Εσπανιόλ 0-0

bet365

Η Αλμερία έχασε πέναλτι, είχε κάποιες ευκαιρίες και παράπονα, αλλά συνεχίζει να μην βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα, μένοντας στο 0-0 με την Εσπανιόλ και κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού, έχοντας μόλις ένα γκολ στην έδρα της εδώ και περίπου τρεις μήνες!

Oι Καταλανοί ήταν εκείνοι που... έδειξαν τα δόντια τους από το 5', με τον Κόρντομπα να αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του και έπιασε ένα δυνατό σουτ. Ο Εστέμπαν απέκρουσε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και «έσκασε» πάνω στη γραμμή! Τρία λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας της Αλμερία σταμάτησε εντυπωσιακά και τον Γκαρσία, ενώ στο 10' ήταν η σειρά του Στουάνι να τον τεστάρει, με τον Εστέμπαν να αποκρούει το μακρινό του σουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ξεκινήσει καλύτερα, ωστόσο η Αλμερία ήταν στο 19' εκείνη που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Ο Σούσο κέρδισε πέναλτι από τον Τόρζε, ο Βέρθα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής διέταξε επανάληψη, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες από τους Ανδαλουσιανούς. Στη δεύτερη προσπάθειά του ο 27χρονος μέσος αστόχησε! Σαν να μην έφτανε αυτό, αποβλήθηκε και ο προπονητής της, Φρανθίθκο Ροντρίγκες, αφού ζήτησε το λόγο από τον τέταρτο για μία αψιμαχία. Στο 40', ο Στουάνι έχασε μια ακόμα ευκαιρία για την Εσπανιόλ, με τον Εστέμπαν να αποκρούει.

Με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο, ο Σούσο πήρε τη μπάλα από τον Όσκαρ στο 53' και προσπάθησε να την περάσει πάνω από τον Κασίγια, με τον κίπερ της Εσπανιόλ να μπλοκάρει. Οι φιλοξενούμενοι, χάρη κυρίως στην ταχύτητα των επιθετικών τους, έδειχναν πιο επικίνδυνοι. Ο Σέρχιο Γκαρθία στο 58' είδε την προσπάθειά του να κοντράρει, ενώ η είσοδος του Λανθαρότε έδειξε να τονώνει επιθετικά την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με τον Ντίαθ και τον Βιδάλ, με το ματς να έχει αποκτήσει άγρια ομορφιά στα τελευταία λεπτά! Στο 90' οι αμυντικοί των Ανδαλουσιανών απομάκρυναν όπως-όπως τη σέντρα του Λανθαρότε και στο 93' ο Τιεβί βρέθηκε στην περιοχή, αλλά σπατάλησε μοναδική ευκαιρία, με το 0-0 να παραμένει.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα