Σκέφτεται το τέλος από τη Μπαρτσελόνα ο Πουγιόλ!

Σκέφτεται το τέλος από τη Μπαρτσελόνα ο Πουγιόλ!

Θάνος Σαρρής
Σκέφτεται το τέλος από τη Μπαρτσελόνα ο Πουγιόλ!

bet365

Ο Κάρλες Πουγιόλ σκέφτεται σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Καταλονία να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά το τέλος της φετινής χρονιάς, λόγω του προβλήματος στο δεξί του γόνατο.

Ο βιονικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα έχει δηλώσει ότι θέλει να παίζει μέχρι τα 40, ωστόσο όπως τονίζει η El Mundo Deportivo σκέφτεται σοβαρά πλέον να σταματήσει το καλοκαίρι, γεγονός που έχει εμπιστευτεί σε κοντινά του πρόσωπα! Αιτία αποτελούν οι πάρα πολλοί τραυματισμοί και κατά κύριο λόγο τα προβλήματα στο δεξί του γόνατο, με τον ίδιο να βλέπει ότι δεν τον βοηθάει να ανταπεξέλθει σε συνθήκες top επιπέδου.

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ, έχει εκφράσει τους προβληματισμούς του σε μέλη από το τεχνικό επιτελείο και κάποιους συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από την πορεία του τους αμέσως επόμενους μήνες κι αν δεν δει βελτίωση, είναι πιθανόν να σταματήσει.

Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, καλείται να λάβει δύο αποφάσεις. Αν θα συνεχίσει στη Μπάρτσα και αν θα συνεχίσει τη μπάλα, παίζοντας για παράδειγμα στο Κατάρ ή στις ΗΠΑ, με τη σύζυγό του να έχει διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα