Μισή με ΠΑΟΚ η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Μισή με ΠΑΟΚ η Καλλονή

bet365

Με πάρα πολλές απουσίες, κυρίως λόγω τραυματισμών, θα παραταχθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ η Καλλονή στη Νέα Σμύρνη.

Την προετοιμασία της για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ (15/12 17:15) ολοκλήρωσε σήμερα η Καλλονή. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, στην οποία προέκυψε ένας ακόμα... πονοκέφαλος για τον Γιάννη Ματζουράκη. Ο τεχνικός του συλλόγου της Μυτιλήνης είδε τον Χουανλού να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι και τον άφησε εκτός αποστολής.

Το ίδιο έγινε με τον Λίμα, που χτύπησε στη χθεσινή προπόνηση, τον Φαρία, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στο στήθος, τον ανέτοιμο Λεοζίνιο και τον τιμωρημένο Μαρσέλο. Αναλυτικά, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 18 παίκτες και είναι οι Χογκ, Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Αναστασιάδης, Λεάντρο Πίντο, Γάλας, Γκάσιτς, Βλαστέλλης, Βαλλιός, Γιουκαρής, Ντος Σάντος, Ντάμπος, Μανούσος, Γκαρσία, Καζάκης, Περόνε, Κάλφας.

«Πιο δύσκολο με τις απουσίες»

Τέλος, η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα με το πέρας του προγράμματος και πριν γίνει αυτό ο Γιάννης Ματζουράκης έκανε λόγο για ένα δύσκολο ματς που γίνεται ακόμα περισσότερο με τις απουσίες. «Όπως και το προηγούμενο παιγνίδι μας, έτσι και αυτό είναι δύσκολο. Και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο λόγω των απουσιών που έχει η ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως αυτοί που απέμειναν θα αγωνιστούν με πάθος, για να επιτύχουν την διάκριση», ήταν η δήλωσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα