Βράβευση και σε Κίτσιο, Πατέρα

Βράβευση και σε Κίτσιο, Πατέρα

Gazzetta team
Βράβευση και σε Κίτσιο, Πατέρα

bet365

Στο πλαίσιο της βράβευσης της ομάδας του Διηπειρωτικού, ο Παναθηναϊκός θα βραβεύσει επίσης τον τότε πρόεδρο, Μιχάλη Κίτσιου, καθώς και τον γενικό αρχηγό Διαμαντή Πατέρα.

Η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στους αγώνες με τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο για το Διηπειρωτικό Κύπελλο αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία του συλλόγου Την Κυριακή (15/12) συμπληρώνονται 42 χρόνια από τη συμμετοχή των «πράσινων» στον τελικό του Διηπειρωτικού και η ΠΑΕ θα τιμήσει τους πρωταγωνιστές εκείνης της ομάδας.

Ξέχωρα όμως από τους πρώην ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο γήπεδο, ο Παναθηναϊκός θα βραβεύσει δύο ακόμα ανθρώπους από την εποχή εκείνη. Τον τότε πρόεδρο, Μιχάλη Κίτσιου, καθώς και τον γενικό αρχηγό, Διαμαντή Πατέρα, για τον οποίο το βραβείο θα παραλάβει ο συνονόματος εγγονός του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα