Κάμπελ: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει μειονέκτημα»

Κάμπελ: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει μειονέκτημα»

Gazzetta team
Κάμπελ: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει μειονέκτημα»

bet365

Ο Τζόελ Κάμπελ μίλησε για τον Ολυμπιακό και δήλωσε ευχαριστημένος από τη μέχρι στιγμής παρουσία του στην ομάδα, τονίζοντας ότι πλέον θέλει να... ξεπεράσει τον εαυτό του!

Ο Κοσταρικανός στα τελευταία ματς δείχνει να προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στο παιχνίδι της ομάδας του. Με δηλώσεις του στη Nova μίλησε για την επόμενη φάση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Κάμπελ μίλησε για:

Τον απολογισμό στο Champions League: «Αυτό που έχει μείνει, είναι το γεγονός πως ήμασταν πολύ καλοί και παίξαμε πολύ καλά, τόσο στην έδρα μας, όσο και ως φιλοξενούμενοι. Παίξαμε σαν ομάδα και για αυτό προκριθήκαμε».

Τα θετικά σχόλια από τον κόσμο για τον ίδιο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο κόσμος με έχει αποδεχθεί και που του αρέσει το παιχνίδι μου. Όμως, σκέφτομαι πως πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά, για να διατηρηθώ σε αυτό το επίπεδο και να προσπαθήσω να ξεπεράσω τον εαυτό μου».

Τις αδυναμίες που έχει ο Ολυμπιακός εν όψει «16»: «Δεν πιστεύω πως έχουμε κάποιο μειονέκτημα το οποίο πρέπει να διορθώσουμε. Πιστεύω πως οι αντίπαλοί μας που έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση, είναι πάρα πολύ μεγάλες ομάδες και δυνατοί αντίπαλοι. Για αυτό είναι εκεί που βρίσκονται. Έχουν προκριθεί και έχουν βρεθεί ανάμεσα στους καλύτερους. Πιστεύω, λοιπόν, πως όποιος και αν μας τύχει να αντιμετωπίσουμε, θα γίνουν πολύ δύσκολα παιχνίδια».

Το πώς «καθαρίζει» το μυαλό μετά την πρόκριση: «Δεν είναι δύσκολο. Πιστεύω πως μέχρι στιγμής όλα τα παιχνίδια σε οποιαδήποτε διοργάνωση -πρωτάθλημα, κύπελλο ή Champions League- τα αντιμετωπίζαμε με τον ίδιο τρόπο. Δουλεύαμε πολύ. Είχαμε τη μέγιστη υπευθυνότητα και το μέγιστο σεβασμό απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, ακόμη και αν ήταν μικρότερος ή μεγαλύτερος από εμάς. Δεν είχε για εμάς διαφορά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζαμε τους αγώνες. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, γιατί αυτό είναι κάτι που μας βοήθησε. Θα συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε όλους τους αντιπάλους μας με τον μέγιστο σεβασμό».

Το ματς με τον Άρη: «Όποια ομάδα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να παίξει καλά και να κερδίσει. Ακόμη και αν είχε πετύχει εντός έδρας νίκη, δε χρειάζεται μεγαλύτερο κίνητρο απ' το γεγονός πως παίζει με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που ξέρουμε να είμαστε. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε Ολυμπιακός και να κάνουμε αυτό που μπορούμε για να νικήσουμε».

Την ηρεμία που φέρνει η διαφορά στη βαθμολογία: «Σίγουρα είναι μία μεγάλη διαφορά. Όμως, ακόμη έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο στο πρωτάθλημα. Έχουμε να παίξουμε πολλά παιχνίδια. Επομένως δεν πρέπει να επαναπαυτούμε, ούτε να το νιώσουμε αυτό σαν πλεονέκτημα. Πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες, να διατηρήσουμε τη διαφορά και να καταλήξουμε στο τέλος πρωταθλητές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα