Συναγερμός στον Άρη από την αίτηση Κουλουχέρη!

Συναγερμός στον Άρη από την αίτηση Κουλουχέρη!

Gazzetta team
Συναγερμός στον Άρη από την αίτηση Κουλουχέρη!

bet365

Ο Ευθύμης Κουλουχέρης απέστειλε αίτημα ενεργοποίησης αφαίρεσης βαθμών από τον Άρη, κάνοντας την ανάγκη εύρεσης ρευστού ακόμα πιο επιτακτική!

Ο πρώην αμυντικός των «κίτρινων» δεν έλαβε εμπρόθεσμα τα 9.500 ευρώ που προβλέπει η δόση του διακανονισμού που έχει υπογράψει με το σύλλογο και μετά την εκδίκαση της Τρίτης μπορεί να ενεργοποιηθεί άμεσα η απόφαση αφαίρεσης βαθμών από τον Άρη!

Μέχρι τη Δευτέρα λοιπόν η διοίκηση Ηλιάδη θα πρέπει να έχει τακτοποιήσει την υπόθεση του Κολουχέρη, ενώ μέσα στην επόμενη βδομάδα εκδικάζονται και οι υποθέσεις των Τόχα, Αραβίδη, Ρονάλντο, Χουάνμα και Κοτταρίδη, γεγονός που φέρνει επιπλέον πίεση! Ο Ηλιάδης πιέζει τον Κωνσταντινίδη να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του άμεσα, αλλιώς θα βγάλει ανακοίνωσε εξηγώντας την κατάσταση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα