Φιλικό της Εθνικής στην Πορτογαλία!

Φιλικό της Εθνικής στην Πορτογαλία!

Gazzetta team
Φιλικό της Εθνικής στην Πορτογαλία!

bet365

Στον τόπο όπου έγραψε την πιο χρυσή σελίδα της ιστορίας της, την κατάκτηση του Euro 2004 είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει η Εθνική πριν το Μουντιάλ, καθώς υπάρχουν προχωρημένες επαφές για φιλικό με τους Ίβηρες.

Η φήμη για την διεξαγωγή φιλικού με τους ηττημένους στον τελικό του Euro 2004 υπήρχε από όταν έγινε η κλήρωση για τους ομίλους του Μουντιάλ. Και όπως αναφέρει η SportDay, οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει, με την Ελλάδα να ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την πρόβα τζενεράλε για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο σε έναν τόπο που έγραψε ιστορία!

Αντίθετα με το φιλικό με τους Τούρκους, το οποίο υπολογιζόταν για τον Μάρτιο κατά πάσα πιθανότητα δε θα γίνει, μιας και ο Σάντος θέλει μια ομάδα στα «μέτρα» της Ιαπωνίας ή της Ακτής Ελεφαντοστού και ήδη υπάρχουν συζητήσεις με Γκάνα και Νότια Κορέα, αυτό με την Πορτογαλία οδεύει ολοταχώς προς πραγματοποίηση!

Το θέμα είναι προχωρημένο και όπως όλα δείχνουν η ομάδα θα παίξει το τελευταίο φιλικό της στην Ιβηρική και από εκεί θα φύγει απευθείας για Βραζιλία!

 

Τελευταία Νέα