Το ρεκόρ του ΠΑΟΚ με Άλκμααρ!

Το ρεκόρ του ΠΑΟΚ με Άλκμααρ!

Gazzetta team
Το ρεκόρ του ΠΑΟΚ με Άλκμααρ!

bet365

Οχτώ σερί ευρωπαϊκά παιχνίδια συμπλήρωσε ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται πίσω στο σκορ στην Τούμπα, αφού τελευταία φορά προηγήθηκε σε παιχνίδι με τη Ρούμπιν το 2011!

Προβάδισμα και Τούμπα αποτελούν δύο... παράλληλες ευθείες εδώ και μία διετία για τον Δικέφαλο του Βορρά! Για μία ακόμα φορά οι Θεσσαλονικείς βρέθηκε να κυνηγούν στο σκορ στην έδρα τους, αφού η αναμέτρηση με την Άλκμααρ αποτέλεσε την όγδοη κατά σειρά που ο αντίπαλος των «ασπρόμαυρων» μπαίνει σε... θέση οδηγού σε εντός έδρας ματς στην Ευρώπη!


Συγκεκριμένα είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια με Ουντινέζε, Μπνέι Γεχούντα, Ραπίντ Βιέννης, Μέταλιστ, Σάλκε, Σαχτάρ Καραγκαντί και Μακάμπι Χάιφα! Τελευταία φορά που πήρε κεφάλι στο σκορ ο ΠΑΟΚ, ήταν κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν στις 15/12/11 με γκολ του Βιεϊρίνια, όπου όμως δεν είχε καταφέρει να φύγει νικητής, αφού ισοφαρίστηκε (1-1).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα