Οριστική διακοπή στο Γαλατά-Γιούβε

Οριστική διακοπή στο Γαλατά-Γιούβε

Γιώργος Κοντογεώργης
Οριστική διακοπή στο Γαλατά-Γιούβε

bet365

Το ματς της Γαλατασαράι με την Γιουβέντους διακόπηκε οριστικά (31') λόγω χιονόπτωσης και θα παιχτεί την Τετάρτη (11/12) στη 14:00.

Από το ξεκίνημα του αγώνα στο «Türk Telekom Arena» το χιονόνερο έκανε πολύ δύσκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών και όσο η ώρα κυλούσε τα πράγματα γίνονταν όλο και χειρότερα. Στο 20λεπτο οι παίκτες έλεγαν στον διαιτητή να το διακόψει και αρχικά αυτό που έγινε ήταν να αντικατασταθεί η λευκή μπάλα με πορτοκαλί.

Τελικά στο 31' και ενώ από τον ουρανό έπεφταν ολόκληρα... κομμάτια που έκαναν γκελ στο χόρτο, ο Πέδρο Προένσα κάλεσε τους παίκτες και διέκοψε το ματς και οι άνθρωποι του γηπέδου ξεκίνησαν να καθαρίζουν το τερέν με ειδικά μηχανήματα τύπου... Ζωσιμάδων αφού οι γραμμές δεν φαίνονταν. Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια και οι άνθρωποι της UEFA βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο για να ελέγξουν το κατά πόσο είναι κατάλληλο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Οταν επέστρεψαν, κατέληξαν στο ότι δεν είναι δυνατόν να συμβεί αυτό.

Ο αγώνας θα να γίνει αύριο Τετάρτη (11/12) στη 14:00 ώρα Ελλάδα παρότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο καιρός στη γειτονική χώρα αναμένται να επιδεινωθεί...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα