Προχωρούν τα σχέδια του νέου Καμπ Νόου!

Προχωρούν τα σχέδια του νέου Καμπ Νόου!

Θάνος Σαρρής
Προχωρούν τα σχέδια του νέου Καμπ Νόου!

bet365

Ο εκπρόσωπος της Μπαρτσελόνα, Τόνι Φρέισα, ανακοίνωσε τις δύο επιλογές της Μπαρτσελόνα για το Καμπ Νόου, το οποίο θα είναι 105.000 θέσεων!

Ο γραμματέας του συλλόγου και Εκπρόσωπός του, έδωσε για πρώτη φορά κάποιες λεπτομέρειες για τα πλάνα των Μπλαουγράνα που αφορούν το γήπεδο της ομάδας, μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ για περίπου έξι ώρες. Αυτά προβλέπουν είτε τη δημιουργία του από την αρχή, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην οδό Διαγονάλ, είτε μια... πλήρη ανακαίνιση του παρόντος γηπέδου!

Τις πρώτες 15 μέρες του Ιανουαρίου τα μέλη του συλλόγου θα κληθούν να δώσουν τη δική τους απάντηση για το ποια λύση προτιμούν και στη συνέχεια θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις. Πάντως, ο Φρέισα έδωσε στη δημοσιότητα κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία.

«Το πρότζεκτ της ανάπλασης είναι αρκετά μεγάλο. Πρακτικά, θα πρόκειται για ένα καινούργιο Καμπ Νόου, το οποίο θα δημιουργηθεί πάνω στο ήδη υπάρχον. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι το νέο γήπεδο θα είναι χωρητικότητας 105.000 θεατών και σε κάθε περίπτωση θα είναι σκεπασμένο.

Παράλληλα, θα χτιστεί ένα καινούργιο Παλαού Μπλαουγράνα χωρητικότητας 12.000 οπαδών και μία συγκοινωνούσα αθλητική εγκατάσταση 2000 ατόμων για μικρότερες ηλικίες και προπονήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά. Έτσι, η χωρητικότητα του γηπέδου θα αυξηθεί κατά περίπου 7.000 θέσεις, ενώ θα υπάρξει η δέουσα προσοχή σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα