«Θα δείτε έναν καλύτερο Πράνιτς»

«Θα δείτε έναν καλύτερο Πράνιτς»

Νίκος Αθανασίου
«Θα δείτε έναν καλύτερο Πράνιτς»

bet365

Για τα γκολ, το ομαδικό πνεύμα και την βοήθεια των οπαδών, μίλησε ο Πράνιτς, που υποσχέθηκε να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στην συνέχεια.

Χαρούμενος για τα γκολ που πέτυχε, εμφανίστηκε ο Πράνιτς, με τον μέσο του Παναθηναϊκού να τονίζει, όμως, πως το σημαντικό είναι να νικάει η ομάδα, όποιος και να σκοράρει. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την κλήση του στην Εθνική της χώρας του, ενώ υποσχέθηκε πως στο άμεσο μέλλον, θα παρουσιαστεί σε ακόμα καλύτερη κατάσταση!

Αναλυτικά:

«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση σήμερα, ήταν σημαντικό για εμάς να πάρουμε την νίκη, όπως και το καλό σκορ που μας δίνει ψυχολογία. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, νομίζω έπαιξα καλά κι εγώ και οι συμπαίκτες μου. Ικανοποιήσαμε τους οπαδούς μας, νομίζω κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας στην σεζόν. Νοιώθω πιο έτοιμος μετά την συμμετοχή μου με την Εθνική Κροατίας, νομίζω πως με βοήθησε, τόσο ψυχολογικά, όσο και σε θέμα ετοιμότητας.

Η αλήθεια είναι πως είχα καιρό να σκοράρω και το χάρηκα. Αλλά το σημαντικό δεν είναι ποιος το βάζει, αλλά να μπαίνει το γκολ και να κερδίζει η ομάδα. Αυτό είναι το θέμα, σήμερα ήμουν εγώ, αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Η νίκη μετράει μόνο».

Όσο για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Έχω αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις, δεν έχω κάποιο... θέμα. Αν διάλεγα όμως, θα ήθελα να παίζω στο κέντρο, αυτή είναι η αγαπημένη μου θέση. Όμως όπου και να μου πει ο προπονητής, εγώ θα παίξω και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου».

Για την βελτίωση που παρουσιάζουν οι «πράσινοι»: «Δεν βιαζόμαστε, πάμε βήμα-βήμα, θέλουμε σε κάθε παιχνίδι την νίκη, αλλά και να βελτιωνόμαστε. Από κει και πέρα, ότι καλύτερο έρθει, είναι ευπρόσδεκτο. Με την βοήθεια των οπαδών και την δύναμη της έδρας μας, θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο για την ομάδα. Το σημαντικό είναι να παίζουμε ομαδικά, όταν το ξεχνάμε αυτό έρχονται προβλήματα. Σήμερα ήμασταν... ένα και έτσι παίξαμε καλά και νικήσαμε. Αντίθετα, με τον Απόλλωνα, κοιτάζαμε τον εαυτό μας και το πληρώσαμε.

Όσο για την κλήρωση της Κροατίας στο Μουντιάλ: Το να αντιμετωπίζεις την Βραζιλία, είναι πάντα πρόκληση. Πόσο μάλλον, όταν παίζεις στην έδρας της σε πρεμιέρα Μουντιάλ. Θα τα δώσουμε όλα για ένα καλό αποτέλεσμα και την πρόκριση. Εμένα, πιστεύω πως με βοήθησε η κλήση στην Εθνική και τα 90λεπτα που έπαιξα. Δουλεύω πολύ και στο άμεσο μέλλον θα δείτε έναν ακόμα καλύτερο Πράνιτς!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα