Επιστροφή στις νίκες για τα Τρίκαλα

Άκης Παπαβλασόπουλος
Επιστροφή στις νίκες για τα Τρίκαλα

bet365

Την τρίτη τους νίκη μακριά από την έδρα τους πέτυχαν τα Τρίκαλα που κέρδισαν με 2-1 την Καρδίτσα.

Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά παρότι βρέθηκε πίσω από νωρίς στο σκορ και πιο συγκεκριμένα από το 2΄ και το γκολ του Μίλκοβιτς κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος τους κατάσταση και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη έπειτα από τρεις σερί αγωνιστικές δίχως τρίποντο.

Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν αρχικά να φέρουν το ματς στα ίσα στο 35΄ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στάμου και έξι λεπτά μετά πήραν προβάδισμα στο σκορ χάρη σε τέρμα του Βουκέλια.

Στο β΄ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας, οι φιλοξενούμενοι όμως τις ευκαιρίες. Στο 69΄ ο Τεντολούρης δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 78΄ ο Στανέφσκι έχασε κλασική ευκαιρία προκειμένου να κάνει το 1-3.

Στο 94΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσέλιου, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ψωμιάδη με το υπάρχον σκορ να μένει μέχρι το τέλος.


ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Τάτσιος, Καβαλάρης, Πουρνάρας (69’ Κανιούρας), Κωνσταντινίδης, Κούρκουλας, Τσέλιος, Θυμιόπουλος, Παππάς, Τσιρογιάννης (80’ Κεφαλάς), Μεσιακάρης (59’ Τζιοβάρας), Μίλκοβιτς.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Τίμος Καβακάς): Ψωμιάδης, Μ. Ηλίας, Κάλφας (26’ Τεντολούρης), Λουϊζίδης, Σακελλαρίδης (66’ Φορτούνης), Στάμος, Χαλιμπάκης, Κόλα, Βουκέλια (54’ Μπαλτιμάς), Στανέφκσι, Μπόντε.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα