Αποφασίζει για μεταγραφές η Μπαρτσελόνα

Αποφασίζει για μεταγραφές η Μπαρτσελόνα

Θάνος Σαρρής
Αποφασίζει για μεταγραφές η Μπαρτσελόνα

bet365

Ο Τάτα Μαρτίνο, ο Άντονι Θουμπιραρέτα και οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα αναμένεται μέσα στην επόμενη βδομάδα να αποφασίσουν αν ο σύλλογος θα κινηθεί για μεταγραφές τον Ιανουάριο, με την περίπτωση του Φαν Πέρσι πάντως να... απέχει αρκετά!

Ο Αργεντινός τεχνικός και οι άνθρωποι του συλλόγου ζυγίζουν προσεκτικά τις ανάγκες και μέσα στην επόμενη βδομάδα θα ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις. Ο Μαρτίνο δεν βιάζεται, σύμφωνα με την El Mundo Deportivo και το βασικό ερωτηματικό του είναι το κέντρο της άμυνας. Ο Πουγιόλ έδειξε ότι έχει επιστρέψει δυνατος απέναντι στην Καρταχένα, αλλά ο Μαρτίνο θέλει να τον δει και με πιο δυνατούς αντίπαλους πριν αποφασίσει αν θέλει ενίσχυση.

Το τελευταίο διάστημα, αγγλικά ρεπορτάζ έχουν μπλέξει και το όνομα του Φαν Πέρσι με τους Καταλανούς. Ωστόσο, όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ, η Μπάρτσα αν αποφασίσει να πάρει επιθετικό δεν θα είναι της αξίας και του βεληνεκούς του Ολλανδού, καθώς τη δεδομένη στιγμή δεν θέλει να πραγματοποιήσει ένα τόσο μεγάλο οικονομικό άνοιγμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα