Προεδρική κουβέντα με Μανωλά

Προεδρική κουβέντα με Μανωλά

Δημήτρης Τομαράς
Προεδρική κουβέντα με Μανωλά

bet365

Συζήτηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Σάββα Θεοδωρίδη είχε ο Κώστας Μανωλάς. Από τον πάγκο βλέπει τον αγώνα ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός αν και εκτός αποστολής ήταν κανονικά στο Φάληρο για να δει τον αγώνα του Ολυμπιακού, όπως άλλωστε κάνουν πάντα οι παίκτες που δεν είναι στους... εκλεκτούς του Μίτσελ. Πριν την έναρξη του ματς με τον Αστέρα ο Μανωλάς είχε μία κουβέντα σε εξαιρετικό κλίμα με τον κ. Μαρινάκη και τον Σάββα Θεοδωρίδη, στην οποία μετείχε και ο Κούλης Δουρέκας. Εξάλλου είναι γνωστό πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Στις εξέδρες για να δουν τον αγώνα ήταν και οι Χαβιέρ Σαβιόλα και Καρλ Μεντζανί ενώ ο Γιάννης Μανιάτης παρακολουθεί το ματς από τον ερυθρόλευκο πάγκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα