Φαγέ: «Όνειρο να παίξω το Τσάμπιονς Λιγκ με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Φαγέ: «Όνειρο να παίξω το Τσάμπιονς Λιγκ με την ΑΕΚ»

bet365

Ο Αμπαλγέ Φαγέ μίλησε για το όνειρο της ΑΕΚ εκφράζοντας την επιθυμία να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ με την φανέλα της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαγιέ στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ»:

-Να ξεκινήσουμε από το καλοκαίρι... Να θυμηθείς λίγο την πρώτη στιγμή που άκουσες ότι σε θέλει η ΑΕΚ...

«Ήταν μια απίστευτα ευχάριστη στιγμή για μένα. Η χαρά ήταν πολύ μεγάλη. Ξέρω πολύ καλά ποια είναι η ΑΕΚ και πως όλοι οι ποδοσφαιριστές εδώ στην Ελλάδα θέλουν να παίξουν στην ΑΕΚ και θα ήθελαν να είναι στη θέση μου».

-Υπήρχε κάποια στιγμή που δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα, που πήγε ίσως να χαλάσει η μεταγραφή;

«Ήταν μια έκπληξη για μένα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και δεν το περίμενα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και έγινε αυτή η μεταγραφή, που πραγματικά με κάνει πολύ χαρούμενο γιατί όπως σας είπα ούτε που μπορούσα να το φανταστώ».

-Γνωρίστηκες με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, μίλησες απευθείας μαζί του τότε;

«Όχι δεν γνωριστήκαμε. Έχω ακούσει όμως πολλά για εκείνον. Για το πόσο ισχυρός επιχειρηματίας είναι, για τα όνειρα που έχει για την ΑΕΚ και το που θέλει να τη φτάσει, αλλά και για το γήπεδο που ετοιμάζει».

-Όταν άκουγες για την ΑΕΚ, πριν έρθει η πρόταση, τι ήξερες για την ομάδα;

«Με το που ήρθα στην Ελλάδα και είδα το πόσο μιλούσε ο κόσμος για αυτή την ομάδα, το πόσο ενδιαφέρον υπήρχε γενικά για την ΑΕΚ, κατάλαβα το πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Οι συμπαίκτες μου και ειδικά οι Έλληνες μιλούσαν συνέχεια για την ΑΕΚ και ήξερα ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Με τον καιρό είδα και στο ίντερνετ βίντεο με αγώνες της όπως με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχω δει ποιοι παίκτες έχουν φορέσει τη φανέλα αυτής της ομάδας και έχω εικόνα για το σημαίνει σαν Σύλλογος η ΑΕΚ».

-Η ΑΕΚ βρίσκεται σε μια διαδικασία να φτιάξει το καινούργιο της γήπεδο. Έχεις παρακολουθήσει κάτι από αυτά που έχουν γίνει γνωστά στον κόσμο; Έχεις δει τα σχέδια του νέου γηπέδου;

«Ναι, τα έχω δει. Είναι πολλοί φίλοι της ΑΕΚ μάλιστα που μου έχουν στείλει και μηνύματα στο ίντερνετ και μου μιλάνε για το νέο γήπεδο! Όσες φορές το βλέπω πραγματικά τρελαίνομαι, γιατί πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται πως θα ήταν να παίζω μέσα σε αυτό το γήπεδο και είναι πραγματικά φοβερό! Μοιάζει σαν παλάτι, νομίζω πως δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που δεν θα ήθελε να αγωνιστεί εκεί! Το φαντάζομαι γεμάτο από φιλάθλους της ΑΕΚ και εγώ να παίζω με τη φανέλα της».

-Η φανέλα που σου κάναμε δώρο και που φόρεσες, είναι εκείνη που φορούσε η ΑΕΚ από την πρώτη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το σχέδιο που υπάρχει θέλει την ΑΕΚ σε δύο χρόνια από τώρα να είναι και πάλι εκεί. Έχεις φανταστεί τον εαυτό σου σε αυτή τη διοργάνωση με την ΑΕΚ;

«Αυτό είναι το όνειρό μου. Ξέρω ότι σε 2-3 χρόνια αυτό θα γίνει για την ΑΕΚ και θα είναι και πάλι εκεί που πρέπει, παίζοντας σε αυτή τη διοργάνωση. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος! Να καθιερωθώ στην ΑΕΚ και να παίξω μαζί της στο Τσάμπιονς Λιγκ»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα