Μαλεζάς: «Δεν έχω πρόταση από ΠΑΟΚ»

Μαλεζάς: «Δεν έχω πρόταση από ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Μαλεζάς: «Δεν έχω πρόταση από ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Στέλιος Μαλεζάς σε δηλώσεις του διευκρίνισε πως δεν του έχει γίνει καμία κρούση για να γυρίσει στον ΠΑΟΚ ωστόσο δεν θα έβλεπε αρνητικά το ενδεχόμενο επιστροφής του.

Ο Μαλεζάς, ήταν ενημερωμένος πως γράφεται ήδη το όνομά του για τον ΠΑΟΚ και σε ερώτηση που του έγινε από το PAOK24 τόνισε: «Ως ένδειξη σεβασμού προς την ομάδα που με ανέδειξε και φόρεσα το περιβραχιόνιό της, πρέπει να ξεκαθαρίσω πως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία μου με ανθρώπους της ομάδας ούτε για το ενδεχόμενο επιστροφής μου σε αυτή και ούτε για οτιδήποτε άλλο.

Έχω συμβόλαιο με τη Φορτούνα μέχρι το καλοκαίρι. Δεν ξέρω τι θα συμβεί από τον Γενάρη και μετά που έχω δικαίωμα διαπραγμάτευσης, όμως σήμερα που μιλάμε δεν υπάρχει καμία απολύτως ενόχληση από τον ΠΑΟΚ». Κατά τα άλλα ο Μαλεζάς δεν θα έβλεπε αρνητικά το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ μόλις κλείσει ο κύκλος της παρουσίας του στο εξωτερικού, όμως αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να επιβεβαιώνει πως θέλει να αποχωρήσει από την Γερμανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα