Εύκολα στους «8» ο Ατρόμητος!

Φώτης Καρακούσης
Εύκολα στους «8» ο Ατρόμητος!

bet365

Μέσα σε 3΄ο Ατρόμητος καθάρισε το ματς και την... πρόκριση στο Αγρίνιο (0-2) και έκανε τυπική την ρεβάνς με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι!

Από την κλήρωση θεωρούταν ένα από τα ζευγάρια από τα οποία περιμέναμε αγωνία, αλλά και καλό θέαμα αναφορικά με την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου. Όλα αυτά όμως διαψεύστηκαν στα πρώτα 20 λεπτά στο Αγρίνιο. Παναιτωλικός και Ατρόμητος κατέβηκαν με πολλές αλλαγές δείχνοντας να έχουν περισσότερο το μυαλό τους στο πρωτάθλημα, οι Περιστεριώτες μπήκαν πιο σοβαροί, πέτυχαν δύο γκολ στο 15' και το 18' και με το 0-2, έκαναν όχι απλά βήμα, αλλά άλμα πρόκρισης στα προημιτελικά. Εκεί θα βρουν τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης.

Ο αγώνας στο Αγρίνιο, ότι σασπένς είχε, το είχε μέχρι το 18' Μέχρι εκείνο το λεπτό οι δύο ομάδες είχαν χάσει από μία καλή ευκαιρία και έδειχναν έτοιμες να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο που αψήφισε το κρύο και πήγε στο γήπεδο. Όμως όλα άλλαξαν μέσα σε τρία λεπτά. Αρχικά στο 15' ο Φάμπιο έκανε με προβολή το 0-1, εκμεταλλευόμενος το κακό διώξιμο των γηπεδούχων σε γυριστή κεφαλιά του Λαζαρίδη.

Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 18' ήρθε το τέλος όχι μόνο του αγώνα, αλλά όπως όλα δείχνουν και της πρόκρισης. Ο Νάστος έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Καραμάνος έπιασε ωραία κεφαλιά νικώντας για δεύτερη φορά τον Στεφανάκο και κάνοντας το 0-2. Αυτό το γκολ ήταν σαν να έβαλε... φρένο στο ματς, καθώς από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος ειδικά του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν και το έκαναν με ευκολία να κρατήσουν δυνάμεις και οι γηπεδούχοι, έδειχναν να μην μπορούν να... ξυπνήσουν από το σοκ των δύο γκολ σε τρία λεπτά.

Καλύτερα ο Παναιτωλικός, δοκάρι ο Ατρόμητος και τέλος...

Στο δεύτερο μέρος και το ξεκίνημά του οι Αγρινιώτες μπήκαν καλύτερα και πίεσαν στα πρώτα λεπτά τους αντιπάλους τους, έχοντας μια ευκαιρία με κεφαλιά του Μπικέι. Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις και στο 56' έφτασαν μια ανάσα από το 0-3 με το δυνατό σουτ του Καραμάνου να βρίσκει στο δοκάρι του Στεφανάκου.

Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία στον αγώνα, που τελείωσε με μία ανόητη ενέργεια του Μπικέι που χτύπησε τον Ιγκλέσιας, πήρε την απευθείας κόκκινη και δεν θα παίξει στο ματς της Δευτέρας με τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο που για τον Παναιτωλικό είναι πολύ πιο σοβαρό από το σημερινό, όπως άλλωστε φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Γκάλο, Μπικέ, Καλί, Δάρλας (58' Ζούνιορ), Καλογέρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Θεοδωρίδης (71' Κουτσοσπύρος), Γοδόι (46' Πασάς), Καμαρά, Μπόγιοβιτς.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Νάστος (89' Αρκούδας), Μπάλλας (71' Ιγκλέσιας), Γεωργίου, Καραμάνος, Ουμπίδες (76'Δημούτσος), Πίτου, Φάμπιο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα