Έντονη φημολογία για τον επενδυτή του Άρη!

Έντονη φημολογία για τον επενδυτή του Άρη!

Gazzetta team
Έντονη φημολογία για τον επενδυτή του Άρη!

bet365

Οι φήμες που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη θέλουν τον επιχειρηματία Γιάννη Κωνσταντινίδη να είναι ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Άρη!

Ο Δημήτρης Ηλιάδης δεν έχει επιβεβαιώσει κανένα από τα ονόματα που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τους «κίτρινους», ωστόσο εδώ και μερικές ώρες στη Θεσσαλονίκη «παίζει» έντονα το όνομα του Γιάννη Κωνσταντινίδης.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας, ο οποίος εδρεύει στο Λονδίνο και δραστηριοποιείται και στην Κύπρο, φέρεται να ηγείται ομάδας ατόμων που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ΠΑΕ Άρης και να τη βγάλουν από το αδιέξοδο. Μέχρι στιγμής η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ούτε και διαψευστεί!

Παράλληλα, υπάρχουν κάποιες φήμες που θέλουν τον Κωνσταντινίδη να μπαίνει στην ΠΑΕ μαζί με Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία και να μένει ο Ηλιάδης. Μένει να δούμε ποιες από τις φήμες θα επαληθευτούν!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα