Σαβιόλα: «Θέλω κλήρωση με Μπαρτσελόνα»! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Σαβιόλα: «Θέλω κλήρωση με Μπαρτσελόνα»! (pics)

bet365

Κλήρωση με Μπαρτσελόνα στην φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει ο Χαβιέρ Σαβιόλα που τιμήθηκε από την Πανελλήνια Λέσχη και μίλησε ακόμα και για τον Λίο Μέσι!

Οι Έλληνες φίλοι της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν στο προπονητήριο των Πειραιωτών για να βραβεύσουν τον Σαβιόλα για την προσφορά του με την πλακέτα που πήρε ο σταρ των Πειραιωτών να γράφει: «Στον κύριο Χαβιέρ Πέδρο Σαβιόλα Φερνάντες, για την προσφορά του στην Μπαρτσελόνα και γενικότερα στο ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως το ήθος και τον χαρακτήρα του».

Πέραν της πλακέτας ο Σαβιόλα πήρε μία ανθοδέσμη με εννέα γαρύφαλλα (σ.σ. ήταν κόκκινα, μπλε και κίτρινα). Μιλώντας στο επίσημο site της Λέσχης της Μπαρτσελόνα (blaugrana.gr) υπογράμμισε αρχικά: «Η Μπάρτσα θα είναι πάντα στην καρδιά μου, γιατί ήταν η πρώτη μου ομάδα στην Ευρώπη όταν ακόμα ήμουν πιτσιρικάς και, συν τοις άλλοις, πρόκειται για έναν τεράστιο και μυθικό σύλλογο».

Για την συνύπαρξή του με τον Μέσι και τις συχνές τους επαφές από την στιγμή που τραυματίστηκε σχολίασε: «Μου είπε ότι μάλλον επέσπευσε την αποθεραπεία και γι’ αυτό έγινε το κακό. Τώρα είναι αποφασισμένος να αποθεραπευτεί απολύτως σωστά και να επιστρέψει πανέτοιμος για να προσφέρει στην ομάδα». Ως προς την Μπαρτσελόνα έχει διαγνώσει «πρόβλημα φυσικής κατάστασης», όμως είναι σίγουρος πως θα φτάσει ξανά εκεί που πρέπει.

Ο Σαβιόλα κρατάει ακόμα φιλία και επαφές και άλλους παλιούς του συμπαίκτες, όμως τον Τσάβι. Φέρνοντας στο μυαλό του μνήμες από Μπαρτσελόνα τόνισε πως «η αλήθεια είναι πως εγώ συνέπεσα με τις δύσκολες μέρες ενώ τώρα όλα είναι πιο εύκολα, με τις νίκες. Αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα, απόλαυσα κάθε στιγμή. Το να παίζω στο 'Καμπ Νόου' ήταν απίστευτο. Έχω παίξει σε πολλά μεγάλα γήπεδα στην Ευρώπη και την Αργεντινή, αλλά το 'Καμπ Νόου' είναι μοναδικό».

Σχετικά με το Τσάμπιονς Λιγκ ο Σαβιόλα θα ήθελε πολύ ένα ζευγάρι Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: «Θα το ήθελα πάρα πολύ. Θα έβλεπα παλιούς φίλους και θα είχα την ευκαιρία να βρεθώ σε παλιά και γνώριμα μέρη». Ο Σαβιόλα ενημερώθηκε από πρώτο χέρι για την μεγάλη απήχηση που έχει η Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα, τις δράσεις της Λέσχης της και τις φιλανθρωπικές ενέργειες αλλά και τα ταξίδια που οργανώνει. Συνεχάρη μάλιστα θερμά τους εκπροσώπους της. Στο τέλος υπέγραψε και δύο φανέλες: μία της Μπαρτσελόνα και μία της Εθνικής Αργεντινής.

Πανευτυχής σε Ελλάδα και Ολυμπιακό

Στην κουβέντα που έκανε με τους ανθρώπους της ελληνικής Λέσχης της Μπαρτσελόνα ο Σαβιόλα εξέφρασε ανοιχτά την χαρά του για την επιλογή του να έρθει στην χώρα μας και τον Ολυμπιακό, για τον οποίο έχει διαπιστώσει από κοντά πια πόσο μεγάλος και οργανωμένος σύλλογος είναι. Στο Λιμάνι βρήκε όλα όσα ήθελε και από κάθε άποψη, στην χώρα μας περνάει εξαιρετικά και διασκεδάζει το ποδόσφαιρο ενώ έχει θέσει υψηλούς στόχους με την ερυθρόλευκη φανέλα κυρίως στην Ευρώπη.

* Οι φωτογραφίες είναι από το blaugrana.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα