Δασκαλάκης: «Μόνο οικονομικό το κριτήριο για Πελέ»

Gazzetta team
Δασκαλάκης: «Μόνο οικονομικό το κριτήριο για Πελέ»

bet365

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Γιάννης Δασκαλής, μίλησε για τη μεταγραφή του Πελέ και ξεκαθάρισε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα ,επιθυμούν να φύγει τώρα, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι ακόμα δεν έχει κλείσει πουθενά.

Ο Δασκαλάκης, με δηλώσεις του στον Liberο επανέλαβε ότι ο Πελέ θα πωληθεί μέσα στο Δεκέμβριο, ενώ δεν επιβεβαίωσε, ούτε διάψευσε συνάντηση με τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει συμφωνάι με Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Libero:

Για τις προτάσεις που φέρεται να έχει ο Εργοτέλης για τον Πελέ: «Ο Πελέ τον Δεκέμβριο θα πουληθεί. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν προτάσεις. Δεν έχει κλείσει με καμία ομάδα και δεν πρόκειται να πουληθεί μέσα στο επόμενο 10ήμερο. Δεν έχουμε συμφωνήσει με κανέναν, αλλά σίγουρα θα πουληθεί μέσα στον Δεκέμβριο. Το κριτήριο είναι μόνο το οικονομικό»

Για το αν ο παίκτης θέλει να φύγει τώρα: «Ναι, ο παίκτης θα φύγει τώρα. Το επιθυμεί και ο ίδιος και εμείς, γιατί θα είναι μεγάλη ανάσα για τα οικονομικά μας προβλήματα».

Για το αν συναντήθηκε με ανθρώπους του ΠΑΟΚ: «Δε θέλω ούτε να επιβεβαιώνω ούτε να διαψεύδω. Σίγουρα έχουμε προτάσεις και από ελληνικές ομάδες. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε διαπραγματεύσεις και δε θέλω να φέρω κάποιον σε δύσκολη θέση»

Για το αν υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό: «Το διαψεύδω. Και όχι απλώς το διαψεύδω αλλά το λέω εντίμως ότι δεν έχει υπογραφεί τίποτα, περιμένουμε και τον ατζέντη του παίκτη. Σε 10 μέρες θα αποφασίσουμε με μοναδικό κριτήριο το οικονομικό».

Για την ποιότητα του Πελέ: «Όταν στα 22 του είχε 20 συμμετοχές με την Ιντερ, το επίπεδο το έχει. Είχε πάρει κάποιο λάθος δρόμο ποδοσφαιρικά τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι 26 χρονών και μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο».

Για την οικονομική εκκρεμότητα από την επιστροφή του Κουτσιανικούλη στον Εργοτέλη: «Υπάρχει μια εκκρεμότητα εδώ και πολλά χρόνια. Υπάρχει ένα χρέος στα 240.000 ευρώ και τόσα χρόνια ο ΠΑΟΚ ποτέ δε μας πίεσε. Το καλοκαίρι ήρθαμε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, με την εκχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε μεγάλο διάστημα, πήρε το Νοέμβριο την πρώτη δόση».

Για την περίπτωση παραμονής του Πελέ, ως δανεικός τον Ιανουάριο: «Ευχής έργο θα είναι αυτό. Αν δε συμφωνήσουμε σε εμάς θα μείνει. Αλλά ο παίκτης θα φύγει σε κάποια άλλη ομάδα σίγουρα. Δε βάζουμε κάποιον όρο αν συμφωνήσει με άλλη ομάδα, για να μείνει σε εμάς. Αν το συμφωνήσει η άλλη ομάδα με τον παίκτη, για εμάς θα είναι ευχής έργο».

Για τις «κρίσεις» κατά της Λίγκας και την αγωγή του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα λεπτό θέμα. Από την πρώτη στιγμή είχαμε ψηφίσει εναντίον όλων αυτών των σχολίων. Δε θέλουμε άλλο να χτυπάμε το ποδόσφαιρο με αυτόν τον τρόπο. Όταν δε φτάνουμε στο στόχο και χτυπάμε με άλλο τρόπο, ο Εργοτέλης είναι αντίθετος».

Για την άποψη που ακούγεται πως αν θέλει ο Ολυμπιακός θα τον πάρει λόγω των εξαιρετικών του σχέσεων με τον Εργοτέλη: «Γιατί με τον ΠΑΟΚ δεν έχουμε καλές σχέσεις; Και με τον ΠΑΟΚ έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Το κριτήριο που θα φύγει ο παίκτης είναι μόνο το οικονομικό τίποτα άλλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα