Διάλυση της ΠΑΕ ΑΕΚ στις 09/12!

Διάλυση της ΠΑΕ ΑΕΚ στις 09/12!

Γιώργος Τσακίρης
Διάλυση της ΠΑΕ ΑΕΚ στις 09/12!

bet365

Μέσω ΦΕΚ έγινε γνωστό ότι η ημερομηνία διάλυσης της ΠΑΕ ΑΕΚ θα είναι η 9η Δεκεμβρίου του 2013 κάτι που αναμενόταν να γίνει τις μέρες που διανύουμε.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν γνωστό σε όλους ότι βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης. Πολλοί μάλιστα απορούσαν γιατί ακόμη δεν έχει γίνει αυτή η διαδικασία ενώ από τούτο το χώρο είχατε ενημερωθεί εδώ και περίπου δυο μήνες τώρα πως η... διάλυση της εταιρείας θα γινόταν στα μέσα του μήνα που διανύουμε.

Ετσι κι έγινε αφού γνωστοποιήθηκε μέσω του ΦΕΚ ότι η διάλυση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα γίνει την 9η Δεκεμβρίου στα Σπάτα όταν και θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση που καλεί ο Εκκαθαριστής.

Αναλυτικά στο ΦΕΚ σημειώνεται:

«Πρόσκληση των μετόχων της υπό εκκαθάριση Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ" σε έκτακτη Γενική Συνέλευση.
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ -ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ (Αρ.Μ.Α.Ε. 99113/06/Β/86/57)
Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, ο Εκκαθαριστής καλεί τους μετόχους της υπό εκκαθάριση Ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ», που εδρεύει στα Σπάτα - Αττικής, επί της Παρόδου Οδού Ρεθύμνης, Θέση «Μαζαρέκο» και εκπροσωπείται νόμιμα, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 9η Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μ.μ. στα γραφεία της Εταιρείας, στα Σπάτα - Αττικής, επί της Παρόδου Οδού Ρεθύμνης, Θέση «Μαζαρέκο», προκειμένου να λάβει απόφαση για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητάς της:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1. Έγκριση Ισολογισμού πέρατος εκκαθάρισης.
2. Απαλλαγή Εκκαθαριστή.
3. Απαλλαγή Ελεγκτή.
4. Λοιπά Θέματα
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην ως άνω Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο δικηγορικό γραφείο του Εκκαθαριστή Ανδρέα Δημητρέλου, επί της οδού Ακαδημίας αρ. 62, Αθήνα, Γ΄ όροφος ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην έδρα της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να υποβάλουν τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και τα έγγραφα της πληρεξουσιότητας τυχόν αντιπροσώπων τους, στο ίδιο γραφείο, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα