Σαρρής: «Υποψίες μίας εταιρείας, όχι της ΟΥΕΦΑ»

Γιώργος Φραδελάκης
Σαρρής: «Υποψίες μίας εταιρείας, όχι της ΟΥΕΦΑ»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής ξεκαθαρίζει στο gazzetta αναφορικά με το παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΣ, ότι πρόκειται μόνο για... υποψίες και τίποτα παραπάνω.

Σαν βόμβα έσκασε η χθεσινή είδηση που θέλει την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να έχει στείλει στην ΕΠΟ φάκελο για το ματς του Τριφυλλιού με τους Ηπειρώτες στις 23 Νοεμβρίου στη Λεωφόρο. Το παιχνίδι έληξε 3-1 και φέρονται να έχουν παιχτεί μεγάλα ποσά στα “3-4 γκολ”, όπως αναφέρεται. Ο φάκελος βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ από την περασμένη Τετάρτη όπως παραδέχεται με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ο Γιώργος Σαρρής, επισημαίνοντας πως εστάλη άμεσα σε Υπουργείο, Λίγκα και εισαγγελία.

«Ο φάκελος μας έχει έρθει εδώ και πέντε ημέρες, από την περασμένη Τετάρτη. Στα γραφεία της Ομοσπονδίας έφτασε στις 10 το πρωί και στις 12 είχε ήδη φτάσει τόσο στον Υφυπουργό Αθλητισμού, όσο και στη Σούπερ Λιγκ, καθώς φυσικά και στον εισαγγελέα», αναφέρει αρχικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ενώ για το τι ακριβώς σημαίνει το «ύποπτο για χειραγώγηση», είναι ξεκάθαρος:

«Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ουσιαστικά πρόκειται μόνο για υποψίες, οι οποίες προέρχονται από την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η ΟΥΕΦΑ κι όχι από την ίδια (σ.σ. την ΟΥΕΦΑ). Πρόκειται για τη “Sport Radar” και είναι αυτή που στέλνει τα παιχνίδια που θεωρεί ύποπτα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Από εκεί εκεί και πέρα η ΟΥΕΦΑ αυτό που έχει να κάνει είναι να στείλει τους φακέλους στις εκάστοτε ομοσπονδίες. Δεν είναι σε θέση να ελέγξει. Αυτό το κάνουν οι αρμόδιοι εισαγγελείς κάθε χώρας. Ούτε φυσικά είναι δουλειά της ΕΠΟ να κάνει κάτι τέτοιο. Εμείς πράξαμε ως οφείλαμε και στείλαμε άμεσα τον φάκελο εκεί που έπρεπε, στους αρμόδιους φορείς».

Συνεχίζοντας ο Γιώργος Σαρρής επισήμανε ότι: «Θα πρέπει λοιπόν να μη δημιουργούμε τόσο μεγάλο θόρυβο σε παρόμοια περιστατικά. Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι για το οποίο έρχεται φάκελος και ούτε σημαίνει πως επειδή θα συμβεί κάτι τέτοιο, έχει υπάρξει υποχρεωτικά και κάτι παράνομο».

«Οι ανακοινώσεις Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ δεν αφορούν το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ»!

Ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας αναφέρεται παράλληλα και στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν πρόσφατα η «πράσινη» και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, για τη διάταξη περί των δυσμενών κρίσεων κατά του πρωταθλήματος και την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια.

«Η κίνηση αυτή δεν αφορά σε καμία περίπτωση το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ όπως ακούστηκε, παρά μόνο το αυτοδιοίκητο της Σούπερ Λιγκ και αυτή είναι υπεύθυνη να αποφασίσει για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Μόνο αυτή μπορεί να τιμωρήσει, κανείς άλλος».

«Αστειότητες τα περί κινδύνου της Εθνικής»!

Ένα σενάριο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες ήθελε να βάζουν σε... μπελάδες και την Εθνική ομάδα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ με την προσφυγή τους, κάτι ωστόσο που δεν ισχύει όπως τονίζει ο κ.Σαρρής, κάνοντας λόγο για αστειότητες.

«Φυσικά και δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για την Εθνική μας ομάδα. Ξαναλέω ότι η κίνησή του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ δεν αντιτίθεται στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, αλλά μόνο σε αυτό της Λίγκας. Δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει κάτι τέτοιο. Είναι αστειότητες όσα ακούστηκαν»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα