Νέα γκέλα για τα Τρίκαλα

Άκης Παπαβλασόπουλος
Νέα γκέλα για τα Τρίκαλα

bet365

Ακόμα δύο βαθμούς πέταξαν τα Τρίκαλα στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο, καθώς αναδείχτηκαν ισόπαλα χωρίς τέρματα στην έδρα τους με τα Λευκάδια.

Σ΄έναν αγωνιστικό χώρο που ήταν επηρεασμένος από την βροχόπτωση των τελευταίων ημερών, όπως ήταν φυσικό επηρέασε τις κινήσεις των παικτών με την ομάδα του Τίμου Καβακά να προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο και να κάνει το παιχνίδι της, σ΄αντίθεση με το συγκρότημα του Νίκου Παπανώτα που έπαιξε με αντεπιθέσεις.

Μοναδικές αξιόλογες φάσεις για το πρώτο μέρος ήταν το τετ α τετ του Βουκέλια στο οποίο δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο των φιλοξενούμενων για λογαριασμό των «κυανέρυθρων» αλλά και το πλασέ του Μισαηλίδη για τους «κυανόλευκους» το οποίο απέκρουσε ο Ψωμιάδης.

Η ομάδα της Ημαθίας, που στα τελευταία 10΄ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κόλα με 2η κίτρινη, θα μπορούσε να είχε φύγει με το τρίποντο από τα Τρίκαλα στο 82΄ το πλασέ όμως του Ζαρογιάννη που βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων,έφυγε άουτ.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Τίμος Καβακάς): Ψωμιάδης, Μ. Ηλίας, Κάλφας, Λουιζίδης, Σακελλαρίδης (74’ Γέφτιτς), Στάμος, Μπόντε, Κόλα, Βουκέλια, Τεντολούρης (78’ Ιωαννίδης), Στανέφκσι.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ (Νίκος Παπανώτας): Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Κόλα, Μπρέγκου, Π. Μισαηλίδης, Πίτος (61’ Γιαμουρλής), Ζαρογιάννης, Λαμπριανίδης, Π. Μισαηλίδης, Εξάρχου (92’ Μπουκούρης), Δημητριάδης (75’ Παρσόπουλος).

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα