Δεν... σπριντ-ΑΡΗΣ με τίποτα! (2-2, vid)

Gazzetta team
Δεν... σπριντ-ΑΡΗΣ με τίποτα! (2-2, vid)

bet365

Ο Άρης δεν κέρδισε ούτε τον Πανθρακικό (2-2) στο γήπεδο του και συνεχίζει να κινείται με αργούς και καταδικαστικούς ρυθμούς στην Σούπερ Λίγκα!

Οι χαμηλές πτήσεις στο Βικελίδης για τον Άρη συνεχίζονται. Οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε τον Πανθρακικό και παραμένουν χωρίς νίκη στην έδρα τους. Η ομάδα της Κομοτηνής είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Ισπανό Κάσες που πέτυχε δύο γκολ ξεφτιλίζοντας την άμυνα του Μιλίνκοβιτς. Οι «κίτρινοι» που αντέδρασαν σπασμωδικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τους Κύργια και Τσουμάνη. Στα αρνητικά οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων στην αλλαγή του Πουλίδο.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ξεκίνησε το παιχνίδι με τους; Διούδη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Ψυχογιός και αριστερά ο Τσουμάνης. Στο κέντρο της άμυνας οι Πουλίδο και Έλσνερ. Αμυντικά χαφ οι οι Οικονομόπουλος και Ηρακλής στον άξονα ο Τάτος στις πτέρυγες οι Ουντότζι Μανίας και στην επίθεση ο Αγγελούδης.

Ο Άκης Μάντζιος παρέταξε σε σχηματισμό 4-2-3-1 τους Σέρεμετ κάτω από τα δοκάρι. Δεξιά ο Παπαγεωργίου και αριστερά ο Ντιόγκο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο Ζος και Σαρακατσάνος. Αμυντικά χαφ οι Λαδάκης και Χρήστου, στον άξονα ο Κάσες, στις πτέρυγες οι Μπαϊκαρά και Τζάνης και στην κορυφή ο Ιγκορ.

Τους χόρεψε ο Κάσες

Με το καλησπέρα ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ στο 6’ με τον Κάσες. Ο μέσος της Κομοτηνής πήρε την μπάλα σχεδόν από την σέντρα και από πλάγια θέση έκανε μια κούρσα και αφού πέρασε τρεις παίκτες του Άρη έξω από την μεγάλη περιοχή έπιασε ένα συρτό σουτ στέλνοντας την μπάλα στην γωνία του Διούδη.

Ισοφάρισε με Μανιά

Ο Άρης μετά το γκολ προσπάθησε να αντιδράσει κερδίζοντας μέτρα στην περιοχή του Σέρεμετ. Οι γιόμες δεν έβγαζαν πουθενά καθώς δεν υπήρχε ο παίκτης μέσα στην περιοχή για να διεκδικήσει μια κεφαλιά. Έτσι λοιπόν όταν αποφάσισαν να χτυπήσουν από τον άξονα ήρθε η ισοφάριση στο 23’ με τον Μανιά. Ο επιθετικός του Άρη συνδυάστηκε ωραία με τον Αγγελούδη και ανάμεσα σε τρεις αμυντικούς έπιασε το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Καρμπόν το 1-2

Τα αμυντικά κενά στον Άρη έφεραν και πάλι τον Πανθρακικό μπροστά με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κάσες. Ο Ισπανός μέσος με μια νέα κούρσα από τα δεξιά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του σαν σταματημένους πλάσαρε ιδανικά τον Διούδη βάζοντας ξανά σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Αποδοκιμασίες για Πουλίδο

Στο δεύτερο γκολ του Πανθρακικού ο Μιλίνκοβιτς τα έβαλε με τον Πουλίδο για τον τρόπο που αντέδρασε. Οι δύο τους φάνηκε πως είχαν μια διένεξη με τον Σέρβο τεχνικό να σηκώνει τον Κύργια και χωρίς ζέσταμα τον πέρασε στο παιχνίδι στη θέση του Ισπανού αμυντικού στο 37’. Οι φίλαθλοι αποδοκίμασαν έντονα τον Πουλίδο για την αγωνιστική του συμπεριφορά. Μιλίνκοβιτς και Πουλίδο δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά στον πάγκο, ενώ από Δευτέρα αναμένεται να υπάρχει και συνέχεια.

Ο Μάντζιος έπαιξε έξυπνά τον Άρη, κλείνοντας τον Ουντότζι, δίνοντας χώρο στους «κίτρινους» και παίζοντας με αντεπιθέσεις. Το ημίχρονο έκλεισε με μια ευκαιρία για τον Άρη στο 39ο λεπτό. Ο Ουντότζι έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, με τον Αγγελούδη να πιάνει από κοντά την κεφαλιά και τον Σέρεμετ να μπλοκάρει την μπάλα.

Στην επανάληψη ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας, όμως τίποτα άλλο. Οι επιθέσεις έβγαιναν απ’ τα αριστερά και όλες με σέντρες οι οποίες ήταν εύκολη λεία για τους αμυντικούς του Πανθρακικού. Οι Θεσσαλονικείς είχαν προβλήματα στη μεσαία γραμμή μιας και οι Ηρακλής - Οικονομόπουλος είχαν δυσκολίες στο να μεταβιβάσουν την μπάλα, αλλά και αργές επιστροφές.

Τσουμάνης και 2-2

Όταν είδαν ότι δεν τους βγαίνει ο τρόπος παιχνιδιού με τις γιόμες, λογικεύτηκαν. Έβαλαν την μπάλα κάτω και με κάθετες πάσες έφτανα πιο εύκολα στην εστία του Σέρεμετ. Σε μια οργανωμένη επίθεση στο 62’ ήρθε η ισοφάριση με τον Τσουμάνη. Ο Ουντότζι με ωραία κάθετη πάσα έβγαλε θέση βολής τον αμυντικό του Άρη και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2.

MAN OF THE MATCH: Ο Κάσες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ισοπαλίας του Πανθρακικού στο Βικελίδης. Ο Ισπανός πέτυχε δύο γκολ, ενώ κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα ήταν ο φόβος και ο τρόμος στην άμυνα του Άρη.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Απαράδεκτη η κίνηση του Ζόραν Μιλίνκοβιτς να αντικαταστήσει τον Ρούμπεν Πουλίδο, αφού πρώτα είχε μια διένεξη μαζί του για τα γκολ που δέθηκε ο Άρης. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν όλο το γήπεδο να αποδοκιμάσει τον Ισπανό αμυντικό. Θα μπορούσε ο Σέρβος τεχνικός να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο έτσι ώστε να μην υπήρχε αυτή η εικόνα των αποδοκιμασιών. Ο παίκτης φαίνεται πως δεν έχει ψυχολογία και καλό θα είναι να τον βοηθήσουν όλοι και όχι να τον σπρώχνουν προς την έξοδο.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Τσουμάνης και Κύργιας ήταν οι παίκτες που ισοφάρισαν τα γκολ του Κάσες.

Η ΓΚΑΦΑ: Η άμυνα του Άρη για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν τραγική. Ο Κάσες τους χόρευε και αυτοί απλά τον κοιτούσαν. Το άσχημο είναι ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο με αποτέλεσμα η δουλειά όλων να είναι πιο δύσκολη. Στην ίδια μοίρα και η άμυνα του Πανθρακικού που από λάθη δέχθηκε δύο γκολ

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Κομίνης δεν υπέπεσε σε κάποιο λάθος. Ήταν κοντά στις φάσεις, ενώ το έργο του ήταν εύκολο από την στιγμή που δεν υπήρχε σκληρό παιχνίδι, αλλά και αμφισβητούμενες φάσεις.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ούτε και σήμερα μπόρεσε να γευτεί την γλύκα της νίκης στην έδρα του ο Άρης. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν δύο φορές πίσω σκορ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν βγάζοντας μόνο τότε αντίδραση. Όμως αυτή δεν ήταν ικανή για να φέρει την νίκη.

Άρης: Διούδης, Οικονομόπουλος, Πουλίδο(37’ Κύργιας), Τάτος, Αγγελούδης, Ουντότζι, Τσουμάνης, Μανιάς, Ψυχογιός, Ηρακλής, Έλσνερ.

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Λαδάκης(78’ Μερίνο), Ιγκόρ, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Κάσες(74’ Ζεκίνια), Τζάνης(52’ Εμπόου), Ντιόγκο, Παπαγεωργίου, Ζος, Σαρακατσάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα