Μόνο η Ρεάλ και ο Ολυμπιακός!

Γιώργος Κοντογεώργης
Μόνο η Ρεάλ και ο Ολυμπιακός!

bet365

Αυτά που κάνουν Ρονάλντο και Μπέιλ, τα έχει κάνει μόνο ο Μήτρογλου στην Ευρώπη. Κι όμως, Ολυμπιακός και Ρεάλ έχουν κάτι κοινό.

Το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στην Βαγιαδολίδ ο Γκάρεθ Μπέιλ ντύθηκε Ρονάλντο και με το πρώτο του χατ τρικ οδήγησε τη Βασίλισσα σε άνετη νίκη με 4-0 στο «Μπερναμπέου». Το γεγονός αυτό «ανάγκασε» κάποιους ειδικούς στα στατιστικά να το ψάξουν λίγο παραπάνω για χάρη των Μερένγκες και του Ουαλού παικταρά και έβγαλαν ένα fact το οποίο έχει άμεση σχέση με την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Εκτός του 24χρονου, που ξεκίνησε απόσβεση, τρία γκολ σε ένα ματς με την Ρεάλ στην Primera Division φέτος έχει βάλει και ο Κριστιάνο (2) και εδώ έρχονται να «κολλήσουν» οι Ερυθρόλευκοι και ο Κώστας Μήτρογλου.

Στα 14 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μόλις δύο είναι οι ομάδες που παίκτες τους έχουν πετύχει 3 χατ τρικ σε αγώνες πρωταθλήματος. Η μία είναι οι Μερένγκες (Ρονάλντο 2, Μπέιλ 1) και η άλλη ο Ολυμπιακός (Μήτρογλου 3).

Ο Ελληνας επιθετικός έχει πάρει φωτιά φέτος και έχει σημειώσει τριπλέτες σε βάρος των Λεβαδειακού, Ξάνθης και Βέροιας, ενώ o CR7 με αντιπάλους την Σεβίλλη και την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Follow me: Giorgio_Oddo

 

Τελευταία Νέα