Προτεραιότητα η Πρέμιερ Λιγκ για τον Ρούνεϊ

Προτεραιότητα η Πρέμιερ Λιγκ για τον Ρούνεϊ

Θάνος Σαρρής
Προτεραιότητα η Πρέμιερ Λιγκ για τον Ρούνεϊ

bet365

Ο Γουέιν Ρούνεϊ τόνισε ότι ο πιο σημαντικός τίτλος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το πρωτάθλημα και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Η Άρσεναλ έχει απομακρυνθεί ήδη δέκα πόντους από τους «Κόκκινους Διάβολους», ωστόσο για τον Άγγλο επιθετικό ακόμα τίποτα δεν έχει χαθεί. Ο Ρούνεϊ τόνισε: «Πάντα έλεγα στην καριέρα μου ότι το πιο σημαντικό τρόπαιο σε κάθε σεζόν είναι η Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ο εγχώριος τίτλος και δείχνει ποια είναι η καλύτερη ομάδα μέσα στη σεζόν. Είναι ζωτικής σημασίας και θα προσπαθήσουμε να τον κατακτήσουμε».

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, υποστήριξε: «Δείχνει καλή η συνεργασία μας. Το βασικό για τους επιθετικούς είναι να σκοράρουν και να δημιουργούν γκολ. Είναι σπουδαίο για την ομάδα αν εγώ και ο Ρόμπιν δημιουργούμε ευκαιρίες ο ένας για τον άλλον και πετυχαίνουμε γκολ που μας βοηθούν να κερδίζουμε παιχνίδι. Το απολαμβάνουμε να παίζουμε έτσι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα