Ρένια: «Ο Άρης δεν φοβάται»

Ρένια: «Ο Άρης δεν φοβάται»

Gazzetta team
Ρένια: «Ο Άρης δεν φοβάται»

bet365

Ο Άντι Ρένια μίλησε για τη δικαίωση της δουλειάς του στον Άρη και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, τονίζοντας ότι υπάρχει πίεση αλλά όχι φόβος.

Ο Αλβανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στους «κίτρινους» από οκτώ χρονών, με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να τον εμπιστεύεται για το αρχικό σχήμα. Μιλώντας στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε στη σημαντική αναμέτρηση με την ομάδα της Κομοτηνής και στη δική του δικαίωση.

Αναλυτικά

Άντι, την Κυριακή ο Αρης παίζει «τελικό»;

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς, είμαστε πολύ χαμηλά και γι αυτό έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πιστεύω ότι θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα με τη βοήθεια του κόσμου, αλλά και με το πάθος που θα βγάλουμε και τη δύναμη».

Σε φοβίζει, σε προβληματίζει, το άγχος που θα υπάρχει, σε συνδυασμό με την πίεση του κόσμου για τη νίκη;

«Κοιτάξτε, σίγουρα θα υπάρχει πίεση, αλλά δεν νομίζω ότι φοβόμαστε. Αν πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, μετά θα βάλουμε κι άλλα, όμως αν παραμένει 0-0 θα αρχίσει ο κόσμος να φωνάζει και εκεί ίσως πιεστούμε, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι γι αυτό».

Πάντως ο Αρης έδειξε στη Τούμπα ότι μπορεί. Του λείπει ένα αποτέλεσμα για να «ξεκλειδώσει»;

«Σίγουρα, όλα τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν με τη δύναμη και το πάθος, μέσα στη Τούμπα! Πιστεύω ότι με μια νίκη, η ομάδα θ΄ αλλάξει εικόνα. Θ΄ ανέβουμε ψυχολογικά και θα πάρουμε περισσότερους βαθμούς».

Για σένα έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια ο κ. Μιλίνκοβιτς. Πως αισθάνεσαι;

«Αισθάνομαι καλά. Μέσα απ΄ τη δουλειά φαίνονται όλα. Δουλεύω και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο και αφού ακούω τέτοια λόγια, συνεχίζω. Μου δίνουν δύναμη τα καλά λόγια».

Αισθάνεσαι πως σιγά-σιγά αρχίζεις να δικαιώνεσαι;

«Σίγουρα, μετά από τόσα χρόνια, τόσες αναποδιές, τραυματισμούς.».

Δεν είναι η πρώτη φορά που λέει κάποιος για σένα καλά λόγια. Θυμόμαστε και τον Αλκαράθ, ο οποίος, άλλωστε, σ΄ έκανε επαγγελματία..

«Ναι, απ΄ ότι είχα μάθει πήγαινε συνέχεια στα γραφεία και πίεζε για να βγουν τα χαρτιά μου. Εγώ κάνω ότι μπορώ στην προπόνηση».

Δεξί χαφ;

«Δεξί χαφ, αριστερό χαφ, αλλά καλύτερα ως δεξί. Απ΄ τη μέση και μπροστά, μπορώ να παίξω σ΄ όλες τις θέσεις, π.χ ο Τσιώλης με ήθελε για δεκάρι!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα