Αλλαγή οικονομικών δεδομένων στον ΟΦΗ!

Αλλαγή οικονομικών δεδομένων στον ΟΦΗ!

Gazzetta team
Αλλαγή οικονομικών δεδομένων στον ΟΦΗ!

bet365

Το χρέος του ΟΦΗ έχει συρρικνωθεί, τα έσοδα από χορηγούς και διαρκείας έχουν αυξηθεί και ο σύλλογος του Ηρακλείου ετοιμάζεται για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου!

Ο πρόεδρος των «μελανόλευκων», Μάνθος Πουλινάκης, μαζί με τον οικονομικό διευθυντή, Μανόλη Βασιλάκη, ενημέρωσαν στο Δ.Σ της ομάδας τα υπόλοιπα μέλη για το «νοικοκύρεμα» στα οικονομικά του συλλόγου. Η ζημιά που καταγράφηκε είναι λιγότερη σε σχέση με τη χρονιά 2011/12 κατά 1.141.00 ευρώ, όπως αναφέρει η SportDay, παρότι τα έσοδα ήταν λιγότερα κατά 600.000 ευρώ. Προφανώς, λοιπόν, η βελτίωση οφείλεται στη δραστική μείωση των εξόδων που έχουν μειωθεί κατά 2.300. ευρώ! Αναλύοντας, λοιπόν, την κατάσταση οι άνθρωποι του ΟΦΗ ήταν θετικοί ότι τη χρονιά 2013/14 η ΠΑΕ μπορεί να έχει πλεονασματικό ισολογισμό.

Στο Δ.Σ υπήρξε επίσης ενημέρωση για τους διακανονισμούς και την εγγυητική από την Παγκρήτια Τράπεζα, όπως και για το συνολικό χορηγικό πακέτο. Μάλιστα, παρότι η NOVA και ο ΟΠΑΠ έχουν μειώσει τα χρήματα που δίνουν, οι χορηγίες αυξήθηκαν κατά 22%. Η αύξηση κατά 236% των εσόδων από τα εισιτήρια διαρκείας βοήθησε επίσης την κατάσταση και όλα τα θετικά μηνύματα οδήγησαν στην απόφαση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 2.00.000 ευρώ, με τιμή μετοχής στα 1.34 ευρώ, ενώ θα γίνει πρόταση στον Ερασιτέχνη και τον σύλλογο μετόχων για τη σύσταση εταιρείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα