Η περιπέτεια του Μίτσελ στο Παρίσι

Η περιπέτεια του Μίτσελ στο Παρίσι

Gazzetta team
Η περιπέτεια του Μίτσελ στο Παρίσι

bet365

Σε νοσοκομείο της Γαλλίας πέρασε για κάποιες ώρες και λίγο πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Μίτσελ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρολεύκων» κατά την διαμονή της ομάδας στο Παρίσι, νοσηλεύτηκε για τρεις ώρες με αφόρητους πόνους στην κοιλιά, ωστόσο ζήτησε να μην το μάθουν οι ποδοσφαιριστές του.

Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, με τον Χρήστο Θέο, εξέτασαν τον Μίτσελ και έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το πρόβλημά του.

Κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος ο Ισπανός τεχνικός είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κήλη. Πήρε εξιτήριο και συμμετείχε κανονικά στις υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων».

Την Τρίτη, μία μέρα πριν την αναμέτρηση με την Παρί, ο Μίτσελ αισθάνθηκε τη συγκεκριμένη αδιαθεσία και παρέμεινε για τρεις ολόκληρες ώρες σε νοσοκομείο στο Παρίσι. Τα ξημερώματα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο. Μάλιστα, ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να μην γίνει γνωστή η περιπέτειά του, ώστε να μην αποπροσανατολιστούν οι παίκτες του λίγες ώρες πριν από το σημαντικό παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ταλαιπωρία που πέρασε σε συνδυασμό με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα από την Παρί προκάλεσαν το ξέσπασμά του, καθώς μετά το τέλος της αναμέτρησης πήγε στα αποδυτήρια, έβριζε και χτυπούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του, αφού δεν μπορούσε να χωνέψει ότι έχασε η ομάδα του στα τελευταία λεπτά.

Μάλιστα, ο 50χρονος μίλησε στους παίκτες του, ζητώντας τους μεγαλύτερη συγκέντρωση μέχρι να υπάρξει το τελικό σφύριγμα του διαιτητή: «Έπρεπε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στο τέλος. Κρατάμε το γεγονός ότι παίζουμε παντού για τη νίκη, το κάναμε και σε μία από τις καλύτερες έδρες και πρέπει να καταλάβετε τι έχετε πετύχει, αλλά δεν πρέπει να αρκείστε στο αποτέλεσμα και να συμβιβάζεστε μ' αυτό πριν τελειώσει ο αγώνας».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα