Σαβιόλα ο αντί-Μήτρογλου

Σαβιόλα ο αντί-Μήτρογλου

Δημήτρης Τομαράς
Σαβιόλα ο αντί-Μήτρογλου

bet365

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα είναι ο παίκτης που θα επιφορτιστεί κυρίως στο να καλύψει το σημαντικό κενό του Κώστα Μήτρογλου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Αργεντινός στράικερ, όπως σας έχουμε γράψει και νωρίτερα, θα αποτελέσει τον αντί-Μήτρογλου για το ματς με την Άντερλεχτ αλλά και γενικότερα για τα περισσότερα παιχνίδια που θα έχει από εδώ και πέρα μπροστά του ο Ολυμπιακός. Πέραν του Σαβιόλα -που θα κληθεί να αγωνιστεί σε έναν διαφορετικό ρόλο- για την θέση του φορ υπάρχει κυρίως ο Σέποβιτς. Ο Μίτσελ έχει και την επιλογή του Ολαϊτάν με τον Νιγηριανό να έχει χρησιμοποιηθεί ως φουνταριστός. Βέβαια δεν αποκλείεται σε ορισμένες αναμετρήσεις να δοκιμαστούν στην επίθεση και παίκτες όπως οι Τσόρι Ντομίνγκες και Κάμπελ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα