Χωρίς Τσεμπερίδη, Γκουέλα με Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Χωρίς Τσεμπερίδη, Γκουέλα με Παναθηναϊκό

bet365

Δύο είναι οι απουσίες του Απόλλωνα για το Σαββατιάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Ριζούπολη. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι Τσεμπερίδης και Γκουέλα, οι οποίοι και σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Με δύο προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Ριζούπολη. Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Λόρι Σάντσεζ δεν είχε μαζί του τους Τσεμπερίδη και Γκουέλα που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση απέναντι στους «πράσινους».

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά χωρίς προβλήματα και στον Απόλλωνα ελπίζουν πως ο δύσκολος αυτός αγώνας θα μπορέσει να γίνει η αρχή της αντεπίθεσής τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα