Απών ο μπαμπάς Μιχαήλ

Απών ο μπαμπάς Μιχαήλ

bet365

Χωρίς τον Μιχαήλ προπονήθηκε ο ΠΑΣ, καθώς ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έγινε σήμερα μπαμπάς.Θεραπεία ο Τσάβες, που δεν παίζει με ΠΑΟΚ.

Με δύο απουσίες συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ, καθώς πέρα από τον τραυματία Τσάβες, στην προπόνηση δεν συμμετείχε ούτε και ο Μιχαήλ. Ο πρώτος συνέχισε την θεραπεία του, ενώ ο Έλληνας αμυντικός πήρε ειδική άδεια να απουσιάσει, καθώς η γυναίκα του έφερε το πρωί στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Οι υπόλοιποι παίκτες του «Άγιαξ της Ηπείρου», ακολούθησαν κανονικά την προπόνηση, η οποία επικεντρώθηκε στα τελειώματα, ενώ έγιναν και ασκήσεις πάνω στην επιθετική ανάπτυξη και την ταχύτητα. Το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο το πρωί στις 11.30, στο ΠΕΑΚΙ, όπου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη προπόνηση του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα