Σενάρια για Λούις Ενρίκε, Λαόυντρουπ στην Τότεναμ

Σενάρια για Λούις Ενρίκε, Λαόυντρουπ στην Τότεναμ

Θάνος Σαρρής
Σενάρια για Λούις Ενρίκε, Λαόυντρουπ στην Τότεναμ

bet365

Τα έξι γκολ που δέχτηκε η Τότεναμ από τη Μάντσεστερ Σίτι έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Αντρέ Βίλας Μπόας με τους Άγγλους να αναφέρονται στους πιθανούς αντικαταστάτες του, αν τελικά απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο βασικός μέτοχος των Σπερς, Τζο Λιούις, καθώς και ο πρόεδρος Ντάνιε Λίβι έχουν θορυβηθεί από τη βαθμολογική θέση της ομάδας και η συντριβή από τη Σίτι ήρθε για να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα, κυρίως από τη στιγμή που το καλοκαίρι δαπανήθηκαν 107 εκατομμύρια λίρες για μεταγραφές.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος έχει δουλέψει στη Ρόμα με τον νυν αθλητικό διευθυντή των Λονδρέζων, Φράνκο Μπαλντίνι. Ο Ισπανός είναι θιασώτης του επιθετικού ποδοσφαίρου κατοχής, στο οποίο αρέσκονται οι διοικούντες τους Σπερς.

Ένα ακόμα όνομα που ενδέχεται να απασχολήσει σε περίπτωση που τελικά απομακρυνθεί ο Βίλας Μπόας είναι του Μίκαελ Λαόυντρουπ, ο οποίος έχει κάνει καταπληκτική δουλειά στη Σουόνσι, συνεχίζοντας το έργο του Μπρένταν Ρότζερς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα