Ο ΠΑΟΚ περνάει και με ισοπαλία

Ο ΠΑΟΚ περνάει και με ισοπαλία

Γιώργος Βροντάκης
Ο ΠΑΟΚ περνάει και με ισοπαλία

bet365

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο κρύο Καζακστάν από τη Σαχτέρ (17:00, ΑΝΤ1) και με ισοπαλία προκρίνεται από σήμερα στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο δικέφαλος θα παίξει για τη νίκη απέναντι στη Σαχτέρ Καραγκαντί, όμως, και ένας βαθμός είναι αρκετός για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση του.

Ο Χουμπ Στέφενς αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με σύστημα 4-2-3-1 με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κατσουράνη, Κατσικά, Δεξί μπακ θα είναι ο Σκόνδρας και αριστερό ο Τζαβέλλας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τζιόλης και ο Λάζαρ, με τον Λούκας και τον Στοχ στα πλάγια και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης. Σε ρόλο επιθετικού μέσου θα είναι ο Νίνης. Στην αποστολή βρίσκονται οι Γιακούμης, Λίνο, Γεωργιάδης, Νέτσιντ, Ολίσε, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης και Κίτσιου.

Από την άλλη πλευρά, οι Καζάκοι θέλουν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους στο τελευταίο τους ευρωπαϊκό εντός έδρας ματς για τη σεζόν. Ο Βίκτορ Κουμίκοφ θα παρατάξει την ομάδα του πολύ αμυντικά και με σύστημα 5-4-1. Στην εστία θα βρίσκεται ο Μόκιν, έχοντας στόπερ τους Παριβάεφ, Ντίντιτς, Μάλι, ενώ στα μπακ θα βρίσκονται οι Σίμτσεβιτς (δεξιά) και Ταράσοφ (αριστερά).

Τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν οι Βίσιους και Γκαζαριάν, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Φινοντσένκο και Κάνιας με μοναδικός προωθημένο τον Χιζνιτσένκο. Στην αποστολή βρίσκονται και οι Ποκάτιλοφ, Μποραντάγεφ, Γκάμπισεφ, Νταραμπάγεφ, Μπαϊζάνοφ, Ζιάνκοβιτς και Μουρταζάγεφ.

Τα σενάρια αποκλεισμού του ΠΑΟΚ είναι... φανταστικά αφού για να αποκλειστεί θα πρέπει να χάσει στο Καζακστάν και την επόμενη αγωνιστική να ηττηθεί από την Αλκμααρ και παράλληλα η Σαχτιέρ να νικήσει στο Ισραήλ τη Μακάμπι Χάιφα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα