Μάξουελ: «Υποφέραμε στον Πειραιά»

Gazzetta team
Μάξουελ: «Υποφέραμε στον Πειραιά»

bet365

Μοναδικός στόχος είναι η νίκη για την Παρί που θα της δώσει την πρωτιά στον όμιλο σύμφωνα με τον Μάξουελ. Ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τον Μήτρογλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάξουελ στη συνέντευξη Τύπου:

Για το στόχο της ομάδας του στο ματς: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, για μας έχει μεγάλη σημασία να παίξουμε πολύ καλύτερα μετά το άσχημο αποτέλεσμα με την Άντερλεχτ, τόσο για την ομάδα μας, που είναι ένας μεγάλος σύλλογος, όσο και για τους φιλάθλους μας».

Για το αν ο Ολυμπιακός δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα την Παρί φέτος: «Στο πρώτο ημίχρονο στον Πειραιά υποφέραμε και προσπαθούσαμε ακόμη τότε να αφομοιώσουμε όσα μας ζητούσε ο προπονητής μας. Τώρα παίζουμε πολύ καλύτερα, έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και γνωστό προπονητή. Όμως νιώθουμε καλά και θα τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Για την αντιμετώπιση του Μήτρογλου: «Ο Μήτρογλου είναι ένα γερό κορμί με φοβερή ποιότητα και έφεση στο γκολ. Πρέπει να παίξουμε με αλληλοβοήθειες για να μην του επιτρέψουμε να σκοράρει».

Για τους στόχους της Παρί στη διοργάνωση: «Στόχος μας είναι κάποια στιγμή να κατακτήσουμε το Champions League. Αν μπορέσουμε να το καταφέρουμε και φέτος, γιατί όχι;».

Για το ρόλο του Τιάγκο Μότα: «Είναι πολύ σημαντική η συνεισφορά του στην ομάδα, είναι φανταστικός παίκτης. Πέρσι είχε πολλούς τραυματισμούς, αλλά φέτος έχει αυτοπεποίθηση. Ξαναβρήκαμε έναν πλήρη παίκτη».

Για το αν συμφωνεί με την άποψη ότι η Παρί είναι η Μπαρτσελόνα της Ligue 1: «Φέτος παίζουμε καλύτερα από πέρσι, έχουμε την κατοχή της μπάλας και θέλουμε να σταθεροποιήσουμε τη φιλοσοφία μας. Έχουμε ένα ισορροπημένο σύστημα μεταξύ άμυνας κι επίθεσης, αλλά θέλουμε να βελτιωθούμε».

Για το αν ο Ιμπραΐμοβιτς έχει αρκετό κίνητρο μετά το γεγονός ότι η Σουηδία δεν προκρίθηκε στο Μουντιάλ: «Τον βλέπω σε φόρμα, έχει μεγάλη επιθυμία να τα δώσει όλα σε κάθε αγώνα που θα τον χρειαστούμε. Ξέρει ότι τον χρειαζόμαστε, είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας και αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα