Πλησιάζει Πελέ ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Πλησιάζει Πελέ ο ΠΑΟΚ

bet365

Πάνω του έχει πάρει το θέμα της απόκτηση του Πελέ από τον Εργοτέλη ο Ιβάν Σαββίδης, με τη διαφορά πλέον ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι μικρή.

Ο Πορτογάλος μέσος των Κρητικών φαίνεται πως βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Δικεφάλου για τη μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη κι όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα χαλάσει το deal. O Ιβάν Σαββίδης μάλιστα συνάντησε τους ανθρώπους του Εργοτέλη (Δασκαλάκη και Ράλλη) το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, με την αρχική πρόταση να φτάνει στις 100 χιλ. ευρώ και σβήσιμο της οφειλής ύψους 220 χιλ. ευρώ από την επιστροφή του Κουτσιανικούλη.

Η συγκεκριμένη πρόταση ωστόσο απορρίφθηκε από τους Ηρακλειώτες, με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου να ανεβάζει την προσφορά στις 300 χιλ. ευρώ και το χρέος από τον «Κούτσια» να αποπληρωθεί σε βάθος τριετίας, με τους ανθρώπους του Εργοτέλη να επιφυλάσσονται για την απάντησή τους, ζητώντας τελικά περί τις 500 χιλ. ευρώ.

Το χάσμα πλέον ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει γεφυρωθεί σημαντικά και αναμένεται κάπου... στη μέση να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να πέσουν οι υπογραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα