Σκέψεις για διάλυση της Παναχαϊκής!

Σκέψεις για διάλυση της Παναχαϊκής!

bet365

Οριακή είναι η κατάσταση στην Παναχαϊκή, μέχρι και την διάλυση του ιστορικού συλλόγου σκέφτεται ο κ. Κούγιας.

Σε... αδιέξοδο βρίσκεται η ομάδα της Παναχαϊκής, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, αύριο θα γίνει συνέλευση με θέματα ζωτικής σημασίας για την επιβίωση του ιστορικού συλλόγου της Πάτρας.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, υπάρχει σκέψη μέχρι και για διάλυση της Παναχαϊκής, λόγω του «υπόγειου πολέμου» που δέχεται από τον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε:

«Συνέντευξη Τύπου που προσκεκλημένοι θα είναι όλοι οι θεσμικοί φορείς της Αχαΐας με κατεπείγον θέμα την ποδοσφαιρική επιβίωση της Παναχαϊκής θα δώσει αύριο στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας στις 17:00 μ.μ. ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας.

Παρά τον ελάχιστο χρόνο θα γίνει προσπάθεια να είναι παρόντες και παρούσες, ο Δήμαρχος Πατρέων, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Πατρέων, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πατρέων, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του εργατικού κέντρου, το Δ.Σ. του Εμπορικού συλλόγου Πάτρας, το Δ.Σ. του Ιατρικού συλλόγου Πάτρας, οι Βουλευτές, οι πολιτευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι και εφόσον του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του ο Μητροπολίτης Πατρέων.

Στην συνέντευξη, μετά τον πόλεμο που δέχεται η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή απο τον βρώμικο υπόκοσμο του ποδοσφαίρου, θα τεθεί θέμα αποχώρησης της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή απο το πρωτάθλημα και διάλυση της εταιρείας και για αυτό τον λόγο ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. πριν ανακοινώσει την οριστική του απόφαση θέλει να συζητήσει το θέμα αυτό με όλους τους φορείς αφού η ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής ανήκει σε όλους τους Αχαιούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα