Τσόρι για γαλλικό «κλειδί» (pic)

Τσόρι για γαλλικό «κλειδί» (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Τσόρι για γαλλικό «κλειδί» (pic)

bet365

Ο Τσόρι Ντομίνγκες προβάλλει ως το φαβορί για επιτελικό χαφ πίσω από τον Μήτρογλου. Ποια είναι η πιθανή ενδεκάδα για Παρί.

Αν και οι δοκιμές του Μίτσελ και στην προπόνηση της Δευτέρας δεν ανέδειξαν ουσιαστικό αποτέλεσμα με βάση τα ισχύοντα δεδομένα και τις υπάρχουσες πληροφορίες τα φαβορί για την 11άδα είναι οι: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Φουστέρ, Τσόρι Ντομίνγκες, Κάμπελ και Μήτρογλου.

Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, δεξιά ο Σαλίνο και μπροστά του στα χαφ ο Κάμπελ, στο κέντρο της άμυνας οι Σιόβας και Μανωλάς, αριστερά ο Χολέμπας και στο άκρο της ίδιας πλευράς στην επίθεση ο Φουστέρ, στον άξονα οι Σάμαρης και Μανιάτης και ο Τσόρι πίσω από τον Μήτρογλου. Ο Αργεντινός έχει αποκτήσει πια προβάδισμα για την θέση πίσω από τον διεθνή στράικερ.

Υπάρχουν όμως και άλλες τρεις εκδοχές για το βασικό σχήμα για την Τετάρτη. Η πρώτη θα είναι ένα 4-3-3 με τους Σάμαρη, Μανιάτη και Μασάντο ή Ντινγκά στο κέντρο και την απουσία επιτελικού χαφ. Η δεύτερη είναι να τοποθετηθεί ή ο Φουστέρ ή ο Σαβιόλα πίσω από τον Μήτρογλου. Η τρίτη είναι να τοποθετηθεί ο Μπονγκ πίσω από τον Χολέμπας και ο Φουστέρ να πάει δεξιά στα χαφ. Δείτε πιο κάτω το γράφημα:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα