Με Σιόβα στην Γαλλία ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Με Σιόβα στην Γαλλία ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Δημήτρης Σιόβας προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα και μπήκε στην αποστολή για την Παρί σε αντίθεση με τον... φευγάτο Μεντζανί. Ποιο το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στην Γαλλία.

Με την συμμετοχή του Δημήτρη Σιόβα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού την Δευτέρα, τελευταία εν Ελλάδι, πριν από το ταξίδι στο Παρίσι και το επικείμενο ματς με την Παρί. Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός έβγαλε χωρίς πρόβλημα όλο το πρόγραμμα, δηλώνοντας παρών. Απουσίες λόγω τραυματισμών δεν υπάρχουν και οι ερυθρόλευκοι έκαναν πολλή δουλειά επάνω στο κομμάτι της τακτικής.

Έτσι ο Σιόβας θα είναι στους εκλεκτούς για τον αγώνα με την Παρί σε αντίθεση με τον Μεντζανί, που τέθηκε off και όλα δείχνουν πως μετράει μέρες στο Λιμάνι. Εξάλλου από το Gazzetta έχετε διαβάσει εδώ και μέρες πως ο Αλγερινός ήταν... φευγάτος ενόψει Γενάρη ενώ ο Μίτσελ μετά και τις δηλώσεις του ιδίου πως δεν νιώθει και δεν περνάει καλά στην Ελλάδα δεν πρόκειται να τον κρατήσει με το ζόρι έχοντας ήδη θέσει τον παίκτη εκτός των πλάνων του...

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή. Την αποτελούν οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Ντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Εκτός έμειναν οι Κάρολ, Γιαννιώτης, Μεντζανί, Τόρες, Παπάζογλου, Σέποβιτς και Ιμπαγάσα. Όσοι είναι εκτός αποστολής θα γυμναστούν την Τρίτη και την Τετάρτη στις 10:00 το πρωί. Ως προς το ερυθρόλευκο πρόγραμμα πριν τον αγώνα με την Παρί αυτό έχει ως εξής:

26/11

20:00 (ώρα Ελλάδας, 19:00 τοπική): Συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας στο Παρκ Ντε Πρενς.

20:30 (ώρα Ελλάδας, 19:30 τοπική): Προπόνηση του Ολυμπιακού στο Παρκ Ντε Πρενς, ανοιχτή για τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της Παρί Σεν Ζερμέν, η συνέντευξη Τύπου του Λοράν Μπλαν και ενός παίκτη είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 (ώρα Ελλάδας) στο Παρκ Ντε Πρενς και η προπόνηση για τις 16:45 (ώρα Ελλάδας) στο προπονητικό κέντρο Ooredoo των Γάλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα