«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις»

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις»

Gazzetta team
«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις»

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν εξελίξεις για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ σε επικοινωνία που είχε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μαζί του προανήγγειλε νεότερα για την υπόθεση μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα: «Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

To gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει από χθες για τις άμεσες εξελίξεις στην ΠΑΕ και μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ ταυτόχρονα θα ζητήσει οικονομικό έλεγχο!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παρουσιάσει στον επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και πρόεδρο της ΠΑΕ το πλάνο του, αλλά και τον συμπαίκτη του, ο οποίος μπορεί και να είναι μαζί του στην συνάντηση. Φυσικά εκτός από την παρουσίαση, θα ζητηθεί και πλήρης έλεγχος των οικονομικών της ΠΑΕ, προκειμένου να φανεί πόσο μεγάλη ή όχι είναι το άνοιγμα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα