«Να δείξουμε ότι είμαστε ετοιμοπόλεμοι»

«Να δείξουμε ότι είμαστε ετοιμοπόλεμοι»

Gazzetta team
«Να δείξουμε ότι είμαστε ετοιμοπόλεμοι»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε πως αυτό που έχουν να κάνουν οι πράσινοι παίκτες είναι να δείξουν ότι παίζουν για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, στο β' δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά πήγαμε καλύτερα, μπορέσαμε να σκοράρουμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς, κάτι που είναι και το πιο σημαντικό. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε και μεγαλύτερο σκορ, είχαμε αρκετές ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Κι εγώ ο ίδιος είχα ευκαιρίες τις οποίες δεν μπόρεσα να τις κάνω γκολ. Παρ' όλα αυτά όμως δείξαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες και χωρίς τους φιλάθλους μας ότι μπορούμε να παίξουμε και να κερδίσουμε».

Για την εμφάνιση του Καρέλη: «Το πρώτο γκολ ήταν όντως σημαντικό, πιστεύω όμως ότι στο α' ημίχρονο έπρεπε να είχαμε ένα μεγαλύτερο σκορ. Ο Καρέλης τα πήγε πάρα πολύ καλά, σημείωσε δύο τέρματα και αυτό ήταν καλό για την ομάδα. Όσον αφορά τη δική μου πρωτοβουλία, ο αντίπαλος τερματοφύλακας περίμενε να σουτάρω, εγώ είδα τον Καρέλη που μετέτρεψε την ασίστ σε γκολ. Νομίζω ότι αυτό ήταν το πιο σημαντικό και όντως αξίζαμε αυτό το σκορ. Ήταν σημαντική η νίκη για τον Παναθηναϊκό».

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού: «Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε πολλά και από τους νέους συμπαίκτες. Στην αρχή του πρωταθλήματος οι παρουσίες μας δεν ήταν πάρα πολύ καλές, αλλά βλέπουμε ότι πάμε σιγά-σιγά ολοένα και καλύτερα, παίζουμε ολοένα και καλύτερα, παίρνουμε τους τρεις βαθμούς όπως και σήμερα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε όλοι μαζί είναι να δείξουμε ότι παίζουμε για τον Παναθηναϊκό και να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Ιδιαίτερα οι νέοι παίκτες στην ομάδα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ετοιμοπόλεμοι και να δυσκολέψουμε τον προπονητή ώστε να μην ξέρει ποιον να πρωτοδιαλέξει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα