O καλύτερος ΠΑΟΚ εδώ και 34 χρόνια!

O καλύτερος ΠΑΟΚ εδώ και 34 χρόνια!

Gazzetta team
O καλύτερος ΠΑΟΚ εδώ και 34 χρόνια!

bet365

Το καλύτερο ξεκίνημα από την περίοδο 1979-80 έχει κάνει ο ΠΑΟΚ με τις επτά σερί νίκες στην Τούμπα που έχει στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας τον Άρη με 3-1 έφτασε τις επτά νίκες σε ισάριθμα ματς και αποτελούν το καλύτερο ξεκίνημα εντός έδρας αγώνων εδώ και 34 χρόνια!

Η κορυφαία επίδοση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα είχε γίνει τη σεζόν 1979-1980, την πρώτη του επαγγελματικού πρωταθλήματος, όταν είχε φτάσει τις 11 σερί εντός έδρας νίκες κάτι που θα επιδιώξει να ξεπεράσει φέτος ο Δικέφαλος του Βορρά.

Και δεν φαντάζει δύσκολο καθώς το πρόγραμμα μπορεί να θεωρηθεί ευνοϊκό καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με Απόλλωνα Σμύρνης (8/12), Λεβαδειακό (22/12), Παναιτωλικό (11-13/1), Βέροια (25-27/1) και με τέσσερις νίκες ο ΠΑΟΚ μπορεί να ισοφαρίσει το ρεκόρ της σεζόν 1979-80 ενώ αν όλα πάνε καλά και διατηρήσει το απόλυτο των νικών στην Τούμπα μπορεί να σπάσει το ρεκόρ την 23η αγωνιστική στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (5-6/2).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα