«Στις προτεραιότητες του Κλοπ ο Μήτρογλου»

Gazzetta team
«Στις προτεραιότητες του Κλοπ ο Μήτρογλου»

bet365

Οι Γερμανοί επιμένουν για ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ για τον Κώστα Μήτρογλου, με την έγκυρη «Bild» να τονίζει ότι βρίσκεται στις προτεραιότητες του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο διεθνής στράικερ του Ολυμπιακού παραμένει στο προσκήνιο και τα δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο για τις ομάδες που τον έχουν βάλει στο... μάτι, είναι εδώ και καιρό καθημερινά. Στο ρεπορτάζ της Ντόρτμουντ έχει σχεδόν... μόνιμη θέση σχετικά με τους μεταγραφικούς στόχους του Γενάρη με την «Bild» μάλιστα να τονίζει στην τελευταία της αναφορά ότι αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του Κλοπ.

Όπως τονίζεται από τους Γερμανούς, ο τεχνικός της Μπορούσια βρέθηκε στο παιχνίδι της Ρουμανίας με την Ελλάδα για να παρακολουθήσει τον 25χρονο στράικερ, καθώς επίσης και τον Γκαρδός της Στεάου Βουκουρεστίου, αφού η έτερη προτεραιότητα των Βεστφαλών είναι η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, μετά τους τραυματισμούς των Σούμποτιτς και Χούμελς. Επισημαίνουν πως η απόκτηση του «πιστολέρο» βρίσκεται σε... πρώτο πλάνο από τη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, τη στιγμή άλλωστε που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μετά το τέλος της φετινής σεζόν ο Λεβαντόφσκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα