Παιχνίδι «Χ»ωρίς νικητή στην Κύμη

Παιχνίδι «Χ»ωρίς νικητή στην Κύμη

bet365

Με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) έφυγαν από την Έύβοια και την έδρα της Κύμης τα Τρίκαλα, στο ντεμπούτο του Τίμου Καβακά στον πάγκο τους.

Οι νησιώτες που διατήρησαν το αήττητο στην έδρα τους, είχαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Ανέστη και Φαρούκ στο 18΄ και στο 34΄ για να πάρουν τη νίκη κάτι που τελικά δεν κατάφεραν, ενώ παράλληλα έχασαν έδαφος στο κυνήγι της πρωτοπόρου Λαμίας.

Από την πλευρά τους οι Θεσσαλοί είχαν κι αυτοί δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Στάμο στο 18΄ και Γέφτιτς στο 74΄ προκειμένου να πάρουν το τρίποντο και να καλύψουν το χαμένο έδαφος που τους χωρίζει από την κορυφή.

Και οι δύο ομάδες έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Ιωσηφίδη και τα συνεχόμενα φάουλ που σφύριζε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να εκνευρίσει τους παίκτες και των δύο ομάδων.

ΚΥΜΗ (Βαγγέλης Ντοβόλης): Πάππος , Κόκκος, Πασκούλεφ, Καρατζάς, Τσικτσίρης, Κοκκάλας, Τσιάτσιος, Δήμου, Ανέστης (65’ Μήτρου), Φαρούκ, Μπλατσιώτης (86’ Αλμπάνης)

ΤΡΙΚΑΛΑ (Τίμος Καβακάς): Ψωμιάδης, Μπόντε, Ηλίας Γ., Λουιζίδης, Σακελλαρίδης (60’ Μπαλτιμάς), Στάμος, Χαλιμπάκης, Κόλα (90’ Φουρτούνης), Βουκέλια, Τεντολούρης (70’ Γέφτιτς), Σταντζέσκι.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα